Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-258 z 258.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
buleon
Draconis - - Archiwum CT
PostNaukę, czyli? Bo to pojęcie dość obszerne jest raczej A dla kogo to pewno raczej zapewne będzie
-
buleon
Draconis - - Archiwum CT
PostO wróciłeś do modkowania? A cóż to za zło Cię do tego podkusiło?
-
AntiGameReborn
PostCytat od Abrams: „czy jest możliwe wyłączenie nazw budynków, statków itd na obrazkach ? ” Jest jest
-
AntiGameReborn
PostTysz działa
-
Marvin, Pgm, Solenzo, Quest, WsS [NFZ] vs Nowicjusz, pszczolkamaja [BT_] - 13089,42% ---***** TOP 1 ACS UNI JUPITER ---****
Draconis - - Hall of Fame
PostNo to teraz nie ma ponad Was lepszych pusherów na tym uni hehe % żeście wykręcili galanty tak, że aż normalnie super ekstra nice wręcz jest i coś pewnie długo go nikt nie odbije z Waszych ręków Na jakieś tam waciki z dolnej półki macie jak mi me na wpół ślepe oko mówi więc topcie i królujcie w topce A tak na serio: Dawajta dalej z tą jazdą
-
Mając 950k pkt na u65 rzekłbym iż taka sprawa jest wręcz zaje...fajna acz też z drugiej strony to dla takich właśnie górników, co tyrają miesiącami czasem na zbudowanie jakiegoś budynku czy badania to trochę jednak nie fair... Choć też z drugiej strony w S&D trzeba trochę się nalatać żeby być tym pierwszym złomiarzem czy aktywistą... Jakby dali kupony z anty to też by się pewnie znalazł ktoś komu by to nie odpowiadało ale lepsza anty w sumie niż taki jakiś budynek czy badanie na wysokim poziomie…
-
Cytat od .Archangel: „ Quoted Ja sobie tego nie wyobrażam. Gdyby było tak jak piszesz to całe uni było by jedną drużyną która wspólnie walczy o wygraną. Zostaje kwestia kogo złomować skoro wszyscy z mojego uni chcą mi pomóc w zwycięstwie a na inne latać nie mogę Przecież nie chodzi mi że całe uni ma latać.. ;x Tylko jedna drużyna z jednego uni.. np w drużynie może być od 6 do 12 osób liczba musi być taka sama na oby dwóch uniwersach. ” Z takim rozwiązaniem sprawa by ciut ciężka była do rozwiązan…
-
Rywalizacja miedzy poszczególnymi uniwersami? Czemu nie mogłoby być ciekawie wtedy
-
Cytat od .Archangel: „Ale pomijając to do S&D powinni zapisywać sie gracze z większą flotą a nie tam coś w podobie 1k ow i 500 pancków 5k lm. Za duzo tym nie zwojujesz. Ale jak ktoś chce. Można by wprowadzić jakiś próg ograniczający słabszych graczy. ” Przepraszam, ale mając 1k owiec 500 pancków i 5k lm też można stuknąć chociaż parę procent dla drużyny w której się gra co ostatecznie może przeważyć szalę na korzyść tej drużyny a poza tym w S&D przede wszystkim chodzi o dobrą zabawę i wzajemną w…