Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 258.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 2 ACS; Pein i <30>Why so Serious [E-X-P] vs DEVASTATOR [N D] - 14719,9% ----> Wojenka
Draconis - - Hall of Fame
PostWsS nie szalej tak aż Jeszczem pomyślem żeś flociarz a nie ekonom zawzięty co u nas uskuteczniasz non stop Topcie i orajcie dalej
-
AntiGameReborn
PostNo u mnie ewidentnie się nie chce dać
-
AntiGameReborn
PostCiap i tak nie chce się na Chrome zainstalować...
-
AntiGameReborn
PostTylko jak zrobić żeby antigame działało na Chrome? Chcę sobie jakąkolwiek wersję wrzucić i lipa bo Chrome jedynie chyba już z Web Store przyjmuje skrypty
-
mIMaS i sosenka], ncr [Z_P], WIECZNY FARMER i hefajstos [B.D. ] vs krzystyna i maxym i akuku i izza i bryk [[LaMki] ] - 78 724,71% + obrona ACS TOP 4 OGAME PL
PostNie no to żeście przytupnęli normalnie Jest na co patrzeć i oko cieszyć wszystkim ku temu chętnym
-
AntiGameReborn
PostMrFischer priorytety misji ustawisz w zakładce "flota" U mnie tez przycisk stacjonowania nie jest aktywny mimo iż jakoweś statki posiadam na planetach...
-
bryk & Baletnica & Itsari & morfi & RSE [RFH] vs vendetta [NFZ] - 18 285,53% -- > TOP 1 ACS
PostEch aż żal patrzeć na flotę Marvina w reckach... Cóż, niech stracę, dla napastników a obrońcy co tam se zażyczy tylko...
-
AntiGameReborn
PostA próbowałeś wyłączyć pokazywanie pozycji graczy? Zakładka galaktyka i opcja "Gracz" może to ci pomoże
-
AntiGameReborn
PostHmm... W sumie też żem zauważył że w raportach szpiegowskich nazwa rangi pokrywa się z jej ikoną...
-
AntiGameReborn
PostJeśli odznaczycie to: "Używaj kliknięcia myszki do wywołania tooltipsów" w antigame w zakładce galaktyka to normalnie po najechaniu myszką będzie wszystko wyskakiwało bez żadnego klikania
-
AntiGameReborn
Post@nieosiągalny ja mam najnowszą wersję na chromie i działa mi wsio bez żadnego problemu
-
AntiGameReborn
Post-=Zolfik=- wejdź w ustawienia -> wygląd -> inne i tam możesz tą funkcję wyłączyć bądź umieścić ją na górze
-
AntiGameReborn
PostSaymon Vega zaznacz jedną z tych opcji może wtedy Ci zadziała.
-
AntiGameReborn
PostJoksik szkoda, że to Ty i reszta ekipy nad fuzją nie pracujecie hehe, już dawno ze trzy razy po niej by było Antigame u mnie pod chromem ładnie cyka
-
Malinowy_Król & morfi & Mrs.Boombastic vel GoddessOfPassion & PszczółkaMaja & Czarnyciagnik [RFH] vs KrwiożerczyMikołaj vel WsS [NFZ] - 13903,39% -> TOP 1 ACS
PostTylu was tam było a i tak się nie przebiliście?? Nie mniej gratki, wojnę wygraliście a my przegraliśmy jak w założeniach było więc sądzę iż wszyscy są zadowoleni WsS Ty lamo odbudowuj się ino