Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zatem sojusz [Avalon] wojnę wygrywa. Temat zamykam.
-
W sprawie warunków wojny - po zamieszczeniu deklaracji wojennej zmiana warunków wojny możliwa jest tylko za zgodą obydwu stron. Jednocześnie proszę o zaprzestanie wzajemnych pyskówek, trochę przekomarzania na początku wojny nie jest czymś bardzo nagannym ale już wyczerpaliście limit
-
[TEREFERE] TEREFERE KUKU 0% vs. [JELENIE] Klub Jelenia 40 047,62% Wygrana [JELENIE]
wakat - - Wojny Rosalind
PostTermin zakończenia wojny upłynął, zatem wojna zakończona. Wynik zaktualizowałem zgodnie z przekazaną mi informacją. Temat zamykam.
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [Kasztany] Kasztaniaki : 13661.21% vs 1084.5% - Wygrana LHiP
wakat - - Wojny Rosalind
PostTermin zakończenia wojny upłynął. Wynik jako w tytule. Temat zamykam.
-
Tajna misja w Bengh [T_B] 684,64% vs 0% [MARINES] Space marines Zakończona
wakat - - Wojny Octans
PostTermin zakończenia wojny upłynął, wynik jako w tytule. Temat zamykam.
-
[R_D] Rycerze Dobra vs [Kasztany] Kasztaniaki 5 304,83% vs. 309,12% Zakończona
wakat - - Wojny Rosalind
PostZatem wojna zakończona, temat zamykam.
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU -> 5525.19% vs 42419,47% -- Koniec/ Wygrana Terefere
wakat - - Wojny Rosalind
PostZatem wojna zakończona, wynik jako w tytule. Temat zamykam.
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU -> 5525.19% vs 42419,47% -- Koniec/ Wygrana Terefere
wakat - - Wojny Rosalind
PostUprzejmie przypominam, iż na poddanie wojny musi wyrazić zgodę strona przeciwna.
-
[GRUPA] Grupa zorganizowana vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU Wygrana TEREFERE
wakat - - Wojny Quasar
PostW sojuszu GRUPA został tylko jeden gracz, wcześniej było dwóch urlopowanych graczy. Tego typu sytuacja kwalifikuje się do zakończenia wojny z powodu niedozwolonej, masowej manipulacji ilością aktywnych graczy sojuszu. Sojusz GRUPA zatem wojnę przegrywa. Temat zamykam.
-
[GRUPA] Grupa zorganizowana vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU Wygrana TEREFERE
wakat - - Wojny Quasar
PostKonkurs pod roboczym tytułem "kto jet większym cziterem" to nie tym miejscu, proszę obrzucać się mięsem gdzie indziej
-
NEMESIS (NEM) 38.001,47 - Emerytowani Piloci Bombowcow (EPB) 4.646,21% Zakończona
wakat - - Wojny Kalyke
PostTermin wojny upłynął, wojna zatem zakończona. Wynik jako w tytule. Temat zamykam.
-
[GRUPA] Grupa zorganizowana vs [2020] NOSTALGIA - wojna No.2 Zakończona
wakat - - Wojny Pasiphae
PostSojusz [2020] NOSTALGIA obecnie liczy sobie zalewie jednego członka, myślę wiec, iż ostatecznie można uznać, że rzeczony sojusz wojnę przegrał z powodu niedozwolonej manipulacji ilością aktywnych członków sojuszu. Temat zamykam.
-
[C_W] Cech wiedzminski 1840,73% VS. 0% [ZJEB] Zjednoczona Jednosc Elit Beta Zakończona
wakat - - Wojny Norma
PostWojna zakończona, zatem temat zamykam.