Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wiedźmiński

Toadie - - Rozrywka i hobby

Chyba Vilgefortz

• Toadie

Toadie - - Członkowie Teamu

Cytat od Ruda: „Yo! o/ - Gdybyś znalazł się na miejscu Geralt'a zabiłbyś złotego smoka, odsuwając przekonania wiedźmina na ich temat? Nie zabiłbym. Ani złotego, ani żadnego innego. Podejrzewałeś kim jest prawdziwy smok czytając to opowiadanie? Pierwszy raz czytałem to około 10 lat temu, więc nie pamiętam czy podejrzewałem. Jak czytałem to kolejne razy to pamiętałem. - A jakie Ty miałbyś życzenia do postaci z butelki, którą złowił Jaskier i Geralt? Nie wiem, musiałbym się dobrze zastanowić. Pewni…

• Toadie

Cytat od Neferet: „Prawie kończąc Wiedzmina 3 wpadły mi do głowy pytania Jak dobrze wiesz, z niektórych bandytów leciały cebule. - Zbierałeś je? Czasem - Odważyłeś (odważyłbyś) się je zjeść? (wersja z odważyłbyś jest w przypadki gdybyś ich w ogóle nie zbierał) Cebule były w 2 dodatku a na końcu pierwszego dodatku dostałem róg obfitości, czy jakoś tak, więc nie musiałem jeść "zwyczajnego" jedzenia. A jakbym musiał, to pewnie jadłbym je tylko wtedy jakbym nie miał nic innego do zjedzenia - Zbierał…

• Wiedźmiński

A nawet Mozaïk. Zadawaj.

• Toadie

Cytat od kruszynka: „Cześć leniuchu! Cześć łobuziaro! Skoro nie przepadasz za arbuzem to jaki owoc lubisz najbardziej? Truskawki Choć o ile wiem, z technicznego punktu widzenia truskawka to nie owoc. Czy połknąłeś kiedyś pestkę po czym bałeś się, że coś Ci w brzuchu wyrośnie? Przypadkiem? Ja czereśnie i wiśnie zawsze jem z pestkami i nie wpadłem na to, żeby się bać Rozróżniasz wiśnię od czereśni? Jasne że odróżniam, szczególnie że od dziecka uwielbiałem te owoce, no i czereśnia to było chyba pie…

• Wiedźmiński

Kto miał na policzku ślady przypominające mozaikę, powstałe w wyniku zaniku pigmentu?

• Legia Warszawa

Toadie - - Piłka Nożna

No cóż, Legia przebiła wczoraj wszystkie żenady jakich doświadczyliśmy w wykonaniu polskich zespołów w pucharach. I nawet nie chodzi o wynik, bo można przegrać przypadkiem po dobrym meczu, ale mieć pecha. Ale jeśli jest się gorszym piłkarsko od mistrza Luksemburga, i wynik 2:1 jest w sumie niesprawiedliwy dla Dudelange bo mogło być wyżej, no to usprawiedliwić się tego nie da.

• Toadie

Cytat od Neferet: „To teraz ja Boisz się? Nie :> Dlaczego akurat Syberia? My chcemy na Karaiby Syberia, bo was trzeba leczyć i to solidnie Ile byś wytrzymał ze mną i @kruszynka na bezludnej wyspie? Jeśli jedna by mi gotowała obiady a druga wachlowała (bo zakładam, ze to byłaby pewnie jakaś ciepła wyspa) to pewnie długo Masz do wyboru 3 rzeczy do jedzenia: potrawę z cebulą (zaznaczam, że nie da się jej nijak z tej potrawy wyciągnąć ), arbuza albo galaretę (nie galaretkę, galaretę z np kurczakiem!…

• Toadie

Cytat od kruszynka: „A zdajesz sobie sprawę że przywitanie było celowe? hyhy byłam ciekawa czy coś napiszesz Nawet się nie dziwię Kolej Transsyberyjska na Karaiby odpada..chyba nie ma takiego połączenia Na Karaiby nie, ale na Syberię was dowiezie Już dziś tłumaczyłem, że upały ewidentnie Ci szkodzą i nie możesz jechać na Karaiby Masażystę i hotel nam zmień na takie: klik klik, klik klik A są takie hotele na Syberii? Czy zszokował Cię nowy avek wakata? Sam avek nie zszokował, ale trochę mnie rozś…

• Toadie

Cytat od kruszynka: „hej Sponsorze Zdajesz sobie sprawę, że to dziwnie brzmi? Czy wykupiłeś mi i @Neferet bilety pierwszej klasy na Karaiby czy musimy się gnieść w ekonomicznej? Pojedziecie Koleją Transsyberyjską. Czy hotel będzie 5 czy 4 gwiazdkowy? Taki: klik Czy wynajmiesz nam również przystojnych masażystów co będą nas masować i smarować olejkiem? Ten może być? klik Przywieźć Ci coś z Karaibów? Jakąś ładną autochtonkę Myślisz, że tam jada się cebulę? Mam nadzieję, ze się nie jada Lubisz jak …

• Kolekcja Newsletterów

Toadie - - Nowości

Newsletter Kwiecień 2019 Newsletter Marzec 2019 Newsletter Luty 2019 Newsletter Styczeń 2019 Newsletter Grudzień 2018 Newsletter Listopad 2018 Newsletter Wrzesień 2018 Newsletter Sierpień 2018 Newsletter Lipiec 2018 Newsletter Czerwiec 2018 Newsletter Maj 2018 Newsletter Kwiecień 2018 Newsletter Marzec 2018 Newsletter Luty 2018 Newsletter Styczeń 2018 Newsletter Grudzień 2017 Newsletter Listopad 2017 Newsletter Październik 2017 Newsletter Wrzesień 2017 Newsletter Sierpień 2017 Newsletter Lipiec …

• Wiedźmiński

Brutto było 95, na rękę dostał 90, więc wychodzi dziwna stawka podatkowa w wysokości 5,2(7)%.

• Zgodnie z regulaminem działu ST: Cytat od kasai: „ - Twój raport musi być w języku polskim. Przy konwertowaniu raportu należy zaznaczyć w konwerterze język polski. W przypadku wstawienia starcia w innym języku może ono zostać usunięte przez moderatora. ” Dlatego prosiłbym o edytowanie starcia i wrzucenie raportu po Polsku, oraz dodanie do tytułu starcia % uzyskanego z bitwy.

• Hej Neferet, odświeżamy temat Jeśli chciałabyś (albo musiałabyś) kupić sobie samochód, to jaki model byś wybrała? Jak często masz ochotę kogoś zabić? Czy kiedy się denerwujesz, to przeklinasz w myślach? I obiecany ciąg dalszy Jaki jest Twój ulubiony/ulubiona/ulubione... ...odmiana śliwek? ...pora dnia? ...gra komputerowa? ...program w TV? ...film? ...miesiąc? ...rasa psa? Miłego ;*

• Wiedźmiński

Zgadza się

• Wiedźmiński

Jakim istotom Wampiry takie jak Regis są winne posłuszeństwo?

• Wiedźmiński

Maska Uroborosa?

• Wersja 6.7.1

Toadie - - Nowości

Drodzy gracze, dnia 1.08.2017 czyli w środę, około godziny 13 na nasze serwery trafi aktualizacja gry do wersji 6.7.1 [Poprawka] Nieprawidłowo obliczana energia (pokazuje wartość dziesiętną) [Poprawka] Wyświetlane menu energii [Poprawka] Długie nazwy serwerów są widoczne [Poprawka] Komunikat przy nieprawidłowych nazwach

• Wiedźmiński

Jakby nie patrzeć, w takim przypadku współpraca jest wskazana Zadawaj.

• Wiedźmiński

Dlaczego mieszkańcy wsi Lisie Doły z Toussant chcieli nawiązywać partnerskie kontakty z wsią Dudno w Maecht?