Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zawieszanie Ogame
PostCytat od Arsey: „Nie wiem czy to jest tego przeczyna, ale dodam, że równiez mam internet od orange. ” To jest wina po stronie serwera a nie dostawcy internetu. Tez mam internet w orange i na Librze wszystko ladnie smiga.
-
Coz mozna napisac. Zysk ladny ale i widac golym okiem, ze sojuz BiA slabnie. @ackra w koncu dotrzymal slowa i odpuscil. Inne konto na banie. Teraz czupur w reckach. Jeszcze tweeze dzielnie walczy latajac po idlakach i ekspach. Warriorsi z tego co sie widzi po wpisach Avi na forum, zostali przy lataniu na ekspach i farmieniu Winterkow z dexu hegemonia Winterow przybiera wiec z dnia na dzien. A jeszcze pomyslec, ze nieco ponad dwa lata temu, tuz po fuzji Wintery wiecej urlopowaly niz aktywnie gral…
-
A co to się stało
PostCytat od Dobrygracz: „Nie ma tu za bardzo o czym więcej dyskutować. Czekają aż wszystko ucichnie i temat umrze śmiercią naturalną. Tak jak to było w kilkunastu innych przypadkach. ” Doklanie tak. Napisalem o tym wyzej. Temat sie rozciagnal na kilka stron, wszystko chyba co bylo do poruszenia, zostalo poruszone i juz jest tylko podgrzewanie kotleta.
-
Cytat od Aurora Borealis: „i zmieniać klasy. ” Mozliwe, aczkolwiek niekoniecznie. Znajdujesz planete 180 pol na pozycjach 7-9 jako zbieracz, przenosisz na 1 pozycje, ladujesz terraformer minimum na 10-11 lvl i wracasz na pozycje pod wydobycie metalu badz zostajesz na cieplych dla wiekszego wydobycia krisu. Ewentualnie uciekasz na 15-tki pod dex. Zadnej zmiany klasy za dodatkowa anty to nie wymaga.
-
A co to się stało
PostCytat od TakiOwaki: „ale jestem ciekaw, czy faktycznie jedynymi członkami Teamu udzielającymi się w tym temacie będą panie od forum, może ktoś od gry w końcu się ruszy? Bo temat jednak tyczy się patologii w grze ” Nie ma szans, wg mojej opinii. Bo musieli by sie publicznie przyznac, ze cos jest nie halo. Dagmara probowala wyjasnic sytuacje jako byly GO Virgo i zostala wysmiana, zmieszana z blotem. Wiec nie oczekiwal bym cudow od reszty TEAM-owcow.
-
Mydlenie oczu i nic wiecej. Zwrocenie uwagi na poprawke podliczenia byle sie nikt nie czepial. A noz widelec sie uda i nikt nie ogarnie bledow i wygrana bedzie po stronie flociarzy. Ta gra od zawsze promuje gre flota wiec byloby sporym nietaktem gdyby gornicy wygrali ta wojne. Trzeba sprawiac pozory by wyszlo, ze IRA wygrala z CHAOSem w pelni legalnie. Jacy flociarze, taka i wojna. Ledwo co wygrac na punkty ale wazne by wygrac i wyjsc z twarza.
-
A co to się stało
PostCytat od el bosso siklent: „Oczywiscie ze mam do ciebie pretensje , bylas tam GO sytuacja wygladala jak wylgadala. I dalej wyglada , bylby inny GO mialbym do niego pretensje jesli reprezentowalby ten sam poziom co ty . Nie mam do ciebie nic jako do osoby , uwazam ze jestes po prostu niekopetenta operatorka gry . Winni calej sytuacji jestescie w duzej mierze WY jako operatorzy bo zezwalaliscie na ta patologie i zezwalacie nadal. Oszusci byli są i będą . Wy natomiat jestescie tam po to zeby zapewn…
-
A co to się stało
PostCytat od powyginany drucik: „Winny zawsze jest gracz który łamie Zasady Gry więc jeżeli uważasz ze oni łamali Zasady Gry to win sobie ich. Jako GO nie zajmowałam się klonowaniem floty. Więc możesz grzecznie ode mnie się odciapać. ” Pozwalalas na te anomalie jako GO uni Virgo wiec jak sie od Ciebie "odciapac"??
-
A co to się stało
PostCytat od Muniekk: „z osoba która kompletnie nic w temacie nie może... ? ” Bo sie wypowiada jakby miala kompletna wiedze w temacie i wiedziala cos wiecej, niz wiedza lub przypuszczaja inni. Owija w bawelne jakimis smiesznymi danymi nie wyjasniajac wprost, skad sie biora takie a nie inne przyrosty. Z samego eko jakie bylo widoczne na screenach, nie ma szans na takie przyrosty. Ekspy na klasie generala nie generuja ponoc takich ilosci dochodow surowca. Celowo napisalem o dochodach a nie przychodach…
-
A co to się stało
PostCytat od powyginany drucik: „Kwestia tego czy logi pozwalają to sprawdzić. Bo jak to Art pisał nie wszystko tam widać. ” hahaahah najpierw pregierz usuniety by nie bylo widac za co bany ida a teraz zwalanie winy na brak wystarczajacej ilosci danych w logach Dajcie podglad w logi graczom a szybciutko bedzie wiadomo kto gra fair a kto kombinuje ale nie, nie zrobicie tego bo przeciez nie mozna zabic kury, ktora znosi zlote jaja
-
A co to się stało
PostCytat od powyginany drucik: „@I am back Jak byłam GO to były jeszcze ekspedycje na wypasie. Sama latałam na ekspedycje i notowałam wszystko co możliwe: spalony deuter, kosztu kupna floty na rynku po 120% też odliczałam od zysku. Wychodziło na miesiąc że była w stanie powiększyć flotę o 60-80% względem początku miesiąca. Czyli jak dzisiaj masz 100kk to za równy miesiąc masz np. 165kk. Jak weźmiemy pesymistyczny wariant zwrotu 65% to statuując z flotą 100kk po 8 miesiącach masz flotę 5500kk. ” O m…
-
A co to się stało
PostCytat od Chaosbane: „wrzucasz tabelkę puszerów z której wynika że 5 z 6 od góry było z Virgo - którym zarządzałaś jeżeli uważasz że taki elam w rok wydaje 10kkkk sury i jest wszystko na legalu - to może się już nie wypowiadaj w tym temacie ” Przeciez to oczywiste, ze taki doswiadczony gracz jak Dagmara nie moze sie mylic jako GO na Virgo
-
A co to się stało
PostCytat od Dobrygracz: „Jasne, wszystko na legalu, identycznie robione jak to starcie: ogotcha.universeview.be/en/rep…ae-58e7-abc5-fa5230a155fe ” A na polskim forum zachwycaja sie 100k gs u Starrka
-
Cytat od Muniekk: „Wazne ze ja wiem. ” STarcie odbylo sie 3 dni temu. Z pewnoscia gdybys mogl potwierdzic slusznosc swojego doku to bys wkleil screena z dowodem, co oddal Ci dok po starciu i zamknal bys mi morde. Jednak jak sie okazuje, prawdpodobnie nie masz argumentu i kolejny juz raz jedynie trollujesz.