Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Muniek: „on juz nie gra ” Kiedys tez nie gralem. Przez dwa lata konto urlopowalem. Tak wiec nie jest powiedziane, ze nie wroci ktos do gry.

• Cytat od Muniek: „tak ” Tak wiec widze, ze zapominasz o pewnym graczu z Rosji. I pewnie kilka innych przykladow by sie znalazlo, ktorych sam nie wiem.

• Cytat od Muniek: „Gdybysmy nie byli dojni to by tu nie otwierano. ” Co masz na mysli piszac "tu"? Ze moze niby w Polsce tylko?

• Cytat od Ruda: „ucieraj nosa detektywom ” Te wszystkie teorie spiskowe sa w jedna i w druga strone szkoda, ze ta flota za 200 baniek nie spadla i telepek za anty sie nie zwrocil ale powodzenia zycze, rzadko to konto schodzi z urlopu wiec trzeba bedzie zapewne dlugo poczekac

• Cytat od Muniek: „wtedy SŁABSZY sojusznik złomuje mnie GSiami (bez jego strat) i ja se swój złom + dok z siebie zbieram ? ” Cytat od Muniek: „Nie chodzi o to ze to moj sojusznik. Chodzi o to ze jest to gracz słabszy i atakuje mnie z czego ja czerpe zysk (debris z mojej flo) ” Precyzuj wiec pytania. Chyba, ze nie potrafisz trzymac sie jednej wersji.

• Maskotka zacytuje Ci wiec wskazowke z FAQ. Ale nie bierz tego na powaznie. Moje zdanie przeciez sie nie liczy. Cytat od Piet-Tia: „Czy można atakować członków własnego sojuszu lub osoby z BuddyListy? Oczywiście, że tak. Jedynym „ograniczeniem” jest nasze własne sumienie. Należy jednak pamiętać, iż spotyka się to z ostrą – negatywną opinią innych graczy. ” Cytat od Muniek: „Jezeli dok zwraca mi 16% i gram na uni 70% debris ... dostaje złoma na moim moonie i zbiore całeego siebie to mam 86% zwrotu…

• Deki wbija lotka w układ gdzie stała flota ponad 200mld nie licząc sury i "przy okazji" składa inne konto. Co za przypadek

• Cytat od Apofis: „W grze stosuje się mln i mld nawet w badaniach macie te przedrostki a wy dalej swoje hehe ” Od lat widze, jak ludzie pisza skrotami. Jak nie kk czy kkk to kr, pc, lm, nn, gs itd. Czepianie sie tego ogejmowego slangu jest takie, jakby ktos czepial sie Twojej profesji. Pracujac tez zapewne uzywasz pewnych okreslen, ktore jedynie Tobie i ludziom z Twojej branzy sa znane.

• Cytat od Apofis: „event teraz będzie chyba dopiero na święta ” Wielkanocne?

• Cytat od Muniek: „@I am back ja wiem ze dla Ciebie kto dostał dok ten oszuty, kto trzepał expy to oszust, kto dilował na rynku po minimalu to oszut....tylko ten co klepie kopalnie za farmienie idlaków to PRAWDZIWY gracz. Masakra.....kompletny brak wiedzy ” Moglem sam pojsc w dok ale mi punkty na koncie, by byc wyzej w top do szczescia nie sa potrzebne. A z pewnoscia moglbym byc duzo wyzej niz Ty sam, z potencjalem mojego konta na ten dok. To raz. Dwa. Sam czailem na rynku i wylapywalem okazje. A…

• Cytat od Muniek: „Spoko chciałem pomoc ale jak wystarcza ci 600 - 700 mln pkt w +/- 10 lat to tez ok. ” Lepsze 600-700kk w 10 lat niz 1kkk w rok przez dok, ktory zrobisz wykonujac zadania typu, zbuduj 10 plazm czy poslij ekspe na 4h

• Cytat od Muniek: „pokazuje tylko ze brakuje Ci doswiadczenia. ” Twoje doswiadczenie wyszlo, kiedy zalozyles temat, ze dex zostaje na moonie po wykonanej misji stacjonuj z kims, o takim zakresie wiedzy lepiej nie gadac rozmiawiaj sam ze soba tylko nie pros prosze o ten event i dok, bez ktorego konta nie mozesz rozwinac Cytat od buleon: „Tylko... dlaczego piszesz mu jak ma grać? Gra na punkty i nie interesuje go siła sprawcza konta. ” Jesli sie okaze, ze event nie wroci to sila sprawcza konta zysk…

• Cytat od Muniek: „Jak chcesz sie liczyc, ogarniaj bardziej całosc. ” Ogarnij wiec calosc bez eventu, gdzie mozesz sobie w nagrode dok odebrac jak widac, dok i sam event znikl i juz Ci tego brakuje. A wiec parcie na szklo wychodzi. Wpakowales sure w dok i zaczales chyba dostrzegac, ze nie bylo to do konca oplacalne skoro piszesz posty na forum, w ktorych pytasz czy bedzie jeszcze ten event, dzieki ktoremu i przez ktorego poszedles w dok. Zasadnicze pytanie reasumujace. Co poczniesz, kiedy okaze s…

• Cytat od Muniek: „To doskonale pokazuje kto potrafi wykorzystac potencjał gry i miec po prostu lepsze konto w okresie czasu. ” Ty masz lepsze konto? Wiec po co prosisz o event i dok? Ja sie nie prosze bo jestem spokojny w swoje przyrosty. Ty jak widze domagasz sie czegos bo nie jestes w stanie wyciagnac z potencjalu konta, jakie stworzyles przez rok tego, co ja wyciagne dzieki rozwinietemu eko. I kto jest w plecy? Rozumiem, ze nie dostaniesz eventu i doku to nagle nie masz pomyslu na to by dalej…

• Cytat od Muniek: „tak tak tak myslalem.... ” Nic nie myslisz. Porownujesz swoj przyrost z dokiem do mojego przyrostu bez doku. Gdzie musialem popracowac, by uzyskac przyrost. Ty dostales z doku za darmo mozna powiedziec.

• Cytat od Muniek: „Mozesz podac od zera w rok ? czy raczej nie ? pewnie nie ? ” Od zero Ci nie podam bo bym podal mylne dane. Eko bardzo szybko poszlo w gore. Wezmiesz to pod uwage. Tylko na librze w dwa lata zrobilem ponad 500kk w punktach. Sprobuj to przeliczyc na roczny przyrost.

• Cytat od Muniek: „@I am back podasz u Ciebie ile po pierwszym roku ? ” Zaczynalem na x2 flota i eko. I do dzis na takich parametrach jade (poza eko, ktore sie zmienilo na x7). Przez dwa lata na Librze, z konta 100kk zrobilem ponad 600kk. Wiec mozesz mi buciki czyscic. Z tym swoim dokiem mi do piet nie dorastasz.

• @Muniek ile masz teraz pkt na koncie przez to, ze odebrales nagrode w postaci doku?

• Cytat od Muniek: „Czyli nie radzisz sobie z pełnym potencjałem gry ? ” Potecjal jaki daje Ci gra to nie jest event, ktory daje Ci nagrode za kilka tysi trytu po wykonanych zadaniach. Potencjal gry i swego konta wykorzystujesz i tworzysz Ty sam. Co z tego, ze masz ten dok skoro wszystko inne u Ciebie kuleje. Masz mase pkt na koncie ale nie masz eko, ktore na siebie pracuje i nie masz floty, ktora na siebie zarobi. Jestes tak naprawde w lesie bo potencjal i rozwoj konta, ktore zalozyles i rozwijas…

• Cytat od Muniek: „Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Ego ? To tylko gra, punkty. My wiemy jak szybko rosnąć. ” Buahahahah gdyby nie event to co bys byl wyzej w statsach? ” Po kolejnym evencie Ci powiem ” Udowodnisz jedynie, ze bez eventu bys byl nisko w swoich statsach