Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ten Keyra: „Cytat od I am back: „Event, ktory dal dok spowodowal, ze jeszcze bardziej w tyle zostalem. ” Nie da się powiedzieć, że ktoś został w tyle przez dok. Z pozycją w topce albo z ilością punktów to może tak, ale z ogólnym poziomem konta, to zdecydowanie przeciwnie. Ktoś, kto odebrał DOK za 250kk pkt musiał najpierw wydać na niego przynajmniej 75kk surowców - surowców, które mogły równie dobrze iść na kopalnie, badania czy flotę. Masz mniej punktów, ale potencjalnie większe eko - …
-
Cytat od Muniek: „Cytat od I am back: „Ogame coraz to bardziej przyspiesza. Nie korzystasz z anty, latasz by ja zdobyc a nie kupisz by sobie pomoc to jestes coraz to bardziej w ciemniej pupie. ” Rozumiem ze jak Cie ktos minie w statsach bez anty to bedzie noobem eventowym bo za free radzi sobie lepiej niz Ty za kase ” Dopoki nie bylo pompowania kont dzieki klasie odkrywcy i ekspedycji to popytaj ile bylo teorii spiskowych, ze cisne na multi bo za szybko rosnie konto, nad ktorym pracuje. A nikt n…
-
Ogame coraz to bardziej przyspiesza. Nie korzystasz z anty, latasz by ja zdobyc a nie kupisz by sobie pomoc to jestes coraz to bardziej w ciemniej pupie. Albo idziesz za trendem albo czekasz az dadza laskawie eventy z nagrodami by choc punktowo dobic do reszty, ktora juz wczesniej odjechala. W kazdym razie, i tak zle i tak nie za wesolo. Wszystko tylko sprowadza sie do konwenansow na forum co do dobroci i przeklenstwa jakie daje antymateria. 241 stron tematu a anty temat rzeka, powracajacy bezus…
-
Cytat od Muniek: „Mylisz cebulactwo z kupowaniem skilla i pay2win. ” Chcesz powiedziec, ze do klepania kopalni potrzebny jest skill i masa anty? Cytat od Muniek: „Nie przetłumacze ci...inne pokolenie. ” Na to juz pisalem, ze jak sie nastawisz na jeden tok myslenia to jedynie Twoja racja jest sluszna i zadna inna.
-
Cytat od Aurora Borealis: „O to tylko się rozchodzi. Ciułanie tygodniami lub miesiącami na jedną relokację. Rób jak chcesz. ” Dokladnie. Wprowadzili zmiany w ogame i na 15 pozycjach mozna bylo wiecej dexu wyciagnac. Gdybym nie zainwestowal kilkuset zlotych w konto na relokacje to pewnie do dzis jeszcze bym sie bujal z uzbieraiem anty na przeniesienie 14 planet. Wiec chlodna kalkulacja. Latanie ostre na ekspy by odlozyc miliony anty czy wydac raz konkretna kwote i miec luz. Dla mnie osobisice, ra…
-
Cytat od Aurora Borealis: „Muniek zdaje się odpowiadał na mój post. Gdzie dwóch się bije, tam trzeci - czyli ja, wychodzę ” Zdaje sie, ze odpowiedzial tuz pod moim postem wiec dwojako mozna bylo to odebrac Cytat od Muniek: „Jak nie ogarnales doku to tak jest ” Taa, hahah a bez tego doku bys nie mial dowodow na "mozna zrobic mocne konto bez anty" ten dok to ile wartosci ogolnej Twojego konta?
-
Cytat od Muniek: „Potrzebne Ci argumenty i dowody na to ze bez anty da sie miec mega dobre konto ? ” Nie potrzebuje. Mam dostawce, ktory bujnal konto z 7kk pkt na niemal 400kk w bardzo krotkim czasie. Szybciej to zrobil niz ja z antymateria ale tylko dlatego, ze od poczatku rozwijal konto bez anty, na x7 eko. Ja zaczynalem na x2. Cytat od Muniek: „Bez komentarza... ” Trzymam za slowo
-
Cytat od Forumowy As: „Problem z ludźmi, którzy nie rozumieją logiki jest taki, że na ogół nawet nie rozumieją, że jej nie rozumieją. ” Muniek nie da sobie powiedziec czy wyjasnic innego punktu widzenia. Jak sie ustawi na jakis tok myslenia to nie ma bata, by przyznal racje, ze mozna cos zrobic innym sposobem, mniej absorbujacym.
-
Cytat od nowynick: „Ja mieszkam w starym domu bo też uważam, że tak jest ciekawiej jak czasem przecieka dach a czasem myszy skrobia w scianach. Zamiast wydawać pieniądze zbieram po prostu rozne rzeczy po miescie ktore moga sie przydac jak znow sie cos zepsuje i wykorzystuje jak potrzeba. Duzo ciekawsze zycie dzieki temu jest! ” Tak jak gdzies pisalem, wole kupic anty, cos przeklikac i miec czas na swoje sprawy niz tracic swoj wolny czas by zebrac kolejne kilkanascie czy kilkadziesiat tys anty dz…
-
Cytat od Muniek: „Nie wydaje, nie widze sensu. ” Ty nie widzisz sensu, innego nie stac na taki wydatek a jeszcze inny chce byc jak nawyzej w top i pakuje kase w konto. Jak nie relokacje w promocji, co i tak wiaze raczej z zakupem anty, to skakanie lotkami przez flociarzy i stawianie teleporterow za anty, spawanie floty za anty kiedy event na cashback i jeszcze teraz od niedawna doszly gotowe paczki surowcow (kiedys mogles sobie zapelnic jeden magazyn co najwyzej). Ilu graczy tyle sposobow na gre…
-
@Darkstar ja wychodze z zalozenia, ze szybciej i latwiej sie rozwinac wlasnie na starym uni. Na nowym uni to jest sieczka bo kazdy farmi kazdego, nawet na niewielki zysk. A na starym uni wiekszy spokoj i idlaki duzo generuja sury jak dla nowego konta na poczatek rozwoju. Sam tak zaczynalem. Konto zalozylem na rozwinietym juz uni i gram juz tak kilka lat. A probowalem raz na nowym uni i po kilku dniach dalem sobie spokoj.
-
Cytat od Muniek: „Item zmiany klasy (na zbieracza) już mam za free, jak kiedys eko zrobie to moze se klikner. ” Tez mam item do zmiany na odkrywce z eventu. Nie czekajac na kolejny event, nie wiadomo czy w ogole wroci, kupilem item zbieracza w promocyjnej cenie. Ale nie kazdy chce wydawac po kilkaset tys anty.
-
Cytat od Robert21: „Wreszcie powstało unii z małym PZ to ci jeszcze dowalą złom z obrony... Na co to komu..!? ” Dla rownowagi, by nie bylo placzu, ze za malo zlomu bedzie na pz a jak dali 30% z floty plus 30% z obrony to juz zauwaz, ze nie ma wielkiego placzu. Tylko nikt nie pomysli, ze zlapanie floty na bfs, na moonie bez obrony to nadal tylko 30% zlomu raczej watpliwe, by w poczatkowej fazie uni, ktos mial mega bunkry na moonach