Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Licytator - kto głupszy ten wygrywa

I am back - - Gra

Cytat od Aurora Borealis: „Może wolę je sobie kupić, gdy widzę historię licytacji typu "Kamil, Kamil, Kamil, Kamil, ...". Szukasz wybiórczo jakichś kontrargumentów zebranych w kilku wątkach, a potem wytykasz innym, że wyrywają coś z kontekstu, gdy nie zgadzają się z Twoimi poglądami. Aż odechciewa się dyskusji z kimś tak toksycznym. I nie chce mi się już czytać Twoich wypocin, bo - sam sobie odpowiedz na to pytanie: dokąd one niby mają prowadzić, skoro Ciebie baaaardzo rzadko stać na konsensus? …

• Cytat od Avinashi: „tak w sumie to można powiedzieć, że odebrałeś to co zabrałam rufinowi i dekiemu, także luz, nie straciłam ogotcha.universeview.be/pl/rep…7b-500c-bfa3-d0549513de64 ogotcha.universeview.be/pl/rep…55-5f48-8692-9c497453d788 ” To Wintery, takie asy przestworzy wtapiaja? Kto by pomyslal chyba zbyt pewnie juz sie czuja na tym uni

I am back - - Gra

Cytat od Aurora Borealis: „Gdzie się podziały posty? UJDEvB.gif ” Popierasz pomysl @Qwant-holon na zmiane organizacji licytacji, popierajac pakowanie kasy na anty do zakupu platynowych dopalaczy. Po kiego wiec poruszacie tematy o oplacalnosci licytowania po okreslonych stawkach, skoro popierasz wydawanie nieokreslonej ilosci uczciwie zarobionej waluty by sie wspomoc dopalkami, ktore bys mogl wylicytowac? Gdzie tu oplacalnosc, jakakolwiek amortyzacja, ekonomiczny punkt widzenia, skoro wybulisz si…

• A co to się stało

I am back - - DiD Virgo

Cytat od el bosso siklent: „Bo prosze mi powiedziec , kto to ledwo schodzi z bana ma konto niby wyczyszczone z sury rosnie 50 baniek we flocie w dobe? hmm? ” Pakiety surowcow i dopalki platynowe kupione w okresie promki

• A co to się stało

I am back - - DiD Virgo

Cytat od TakiOwaki: „czy może ktoś powinien zwrócić się gdzie indziej z wiadomością w języku angielskim lub niemieckim? ” Najpredzej do Niemcow bezposrednio by trzeba chyba bic na alarm. U mnie zbyt kulawo z niemieckim i angielskim bo bym sam pisal non stop. Puszery robia co chca a zwykly gracz nie ma najmniejszych szans na rywalizacje.

• Labolatorium Badawcze

I am back - - Zadawanie pytań

Cytat od Ardnas: „do tego są eventy o kolejne 25% ” Traf z badaniem w event, gdzie musisz conajmniej kilka tygodni odkladac sure a eventy zapowiadane sa z kilkudniowym wyprzedzeniem

• A co to się stało

I am back - - DiD Virgo

Cytat od el bosso siklent: „wogole co to za parodia - goscie klonuja flote , wykorzystuja bledy rynku klonuja sure robia waly na lewo i prawo smieja sie innym graczom oraz administratora gry (tym niezaprzyjaznionym ) prosto w ryj , robia to odkad wyszla super wersja 7.0 czyli od 13 grudnia 2019. twierdza ze maja to dzieki odkywcy , pewnie zaczynajac z 200 baniek floty do 2kkk w ciagu 2ch tygodni:) SURE THING! mysla ze inni nie potrafia dodawac. I dzialaja sobie w ten sposob przez ponad rok. Zadz…

• Cytat od Muniek: „wazne ze za kila tysiecy, trzeba ogarniac i licytowac opłacalne. ” Oczywiscie. Chyba, ze kosisz wiekszosc na aukcjach a wtedy juz jest podbijanie stawki po zlosci. I wyciagniesz sure ze slabszego konta placac 30kk za 10% dexu by pozniej kupic zloty detroit za 3kk

I am back - - Gra

Drugi nie lepszy, poki nie wbilem z oferta 900k to spokojnie sobie chlopaki dobijali do 200k pomalu. Tylko sie zjawilem i od razu z grubej rury parcie na szklo ma srogie typek z 10kk pkt na koncie imgur.com/nO2GhwX

I am back - - Gra

Uchowalo sie w notatniku, paczajta i podziwiajta ino niech Wam nie stanie z wrazenia imgur.com/NJEARS0 Swoja droga, jak tak patrze teraz na daty... serio, chce Wam sie jeszcze debatowac o tych licytacjach? To juz bardziej odgrzewanie starego kotleta niz jakas nowosc

I am back - - Gra

Cytat od Aurora Borealis: „Truck myśli, że wszyscy powinni grać na Librze żeby mieć skilla ” Ja gram tylko na jednym koncie, wiec z jakiego innego uni mam dawac przyklady? Cytat od Aurora Borealis: „(btw. Truck pisał 2kkk, a nie 2kk - mniejsza z tym). ” te 2kkk to wlasnie z litkiem walczylismy Cytat od litek.: „Strategia jest taka: nie umiem licytować - płaczę na forum. Ot cała prawda. ” Tym Was wyjasnil

I am back - - Gra

Cytat od Qwant-holon: „Tak się licytuje: s6.ifotos.pl/img/Licytacja_qqsaqna.png ” Na tym przykladzie wychodzi ladnie glupota graczy z duzo nizszym top ode mnie Tak sie bawimy imgur.com/OAErZOV

I am back - - Gra

@Aurora Borealis takie sa realia na Librze. Sprawdzic bardzo latwo te konta na mmo. Placzcie dalej... imgur.com/eXWriwi

I am back - - Gra

Zajmijcie sie tabelkami, kalkulatorami itp a za licytacje sie nie lapcie skoro Wam sury szkoda...

I am back - - Gra

Cytat od umpa: „i tak najlepsi są Ci co klikniesz "oddano oferte" i już jesteś przelicytowany w mniej niz sekunde ” Do tego grona zaliczaja sie tacy, co w mniej niz sekunde sami siebie potrafia przebijac prawda @litek.?

• Cytat od Starrk: „@Qwant-holon jeśli nie zauważyłeś jeszcze, to masz tu do czynienia właśnie z typem gracza: Cytat od Qwant-holon: „osoba której staje po tym jak wygra aukcję - 8 z rzędu! ” więc nie ma sensu, żebyś jemu właśnie lobbował swój pomysł na reorganizację licytatora ” Gdyby mu dali licytowac takim sposobem jaki przedstawil to sam by byl takim graczem, ktory wygrywa kilkanascie aukcji z rzedu myslenie przyszlosciowe mocno szwankuje i widzi sie tylko tu i teraz, bez racjonalnego myslenia…

• A co to się stało

I am back - - DiD Virgo

Cytat od TakiOwaki: „ojczycośtam na czele ” @Ojczyznoslaw haha smierdzial mi ten typ na kilometr ze swoimi teoriami. Nie wiem ile prawdy w tym co piszesz ale ponoc w kazdej plotce jest ziarnko prawdy. Potwierdzalo by to regule, ze miejsce w scislym top jest zarezerwowane dla pusherow wszelkiej masci. Albo jest drugie dno haha. Ci najlepsi ogarniaja cos takiego jak mechanika gry, matematyka i statystyka a normalny gracz tworzy tylko teorie spiskowe

• Cytat od Qwant-holon: „Problemy to ma osoba której staje po tym jak wygra aukcję - 8 z rzędu! ” Hahahah chcesz adrenaliny to wlasnie podbij ta horendalna stawke i utrzyj nosa jakiemus pro-grajkowi, jak to sam nazwales. Ja nie mam problemu i wygrywalem aukcje na ponad 2kkk. Rekordem jaki widzialem bylo 6kkk wrzucone na 10% dexu w wyniku ataku. Tak wiec nie zawsze ten co podbija grubo ponad granice oplacalnosci, podbija po to by zyskac. Czesto moze byc tak, ze podbija by sie pozbyc sury bo nie lat…

• Cytat od Qwant-holon: „Naucz się panować nad sobą. ” Od kilku lat temat licytacji jest poruszany a problemy maja ludzie, ktorzy licza kazda jednostke surowca. Licytato Jeśli zostałeś przelicytowany, możesz podbić swoją ofertę. Stawka surowców oraz punktów honoru nie zostanie ci jednak zwrócona. Wszystko jest jasne. Mozesz podbic oferte ale nie musisz.

• Naucz sie licytowac zamiast szukac sposobu na ulatwienie sobie licytacji. Nikt nie zmusza do licytowania, skoro tracic nie chcesz to czekaj na okazje by cos upolowac po okazyjnej cenie. Drazni mnie takie podejscie do tematu w stylu, "zrobcie cos, zeby zaczelo (mi) sie oplacac"