Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 335.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ale tu [ciach] pushem na kilometr Łatka juz zostanie, pamietajcie chłopaki ;D Obroncy szo ! Administrator Forum Toadie:Pseudowulgaryzm
-
Graty wyczucia.. I uniemożliwienia pushu nr 3 xd topka pada jak muchy ,, czy to przez nadchodzący ,, okres świąteczny..'' Pozdr.
-
ale ladnie siadlo graty .. AW widac wrucilo wypoczete po wczasach u turasa Beda grabic co popadnie
-
cos tu chyba nie pyklo xd Albo lekcje z matematyki albo walka honorowa .. Obroncom odbudowy a chlopakom przetopu . !
-
zebralismy tyle ile mielismy reckow .. pilot 0 recki 0 mieli max 7 min aby sis wbic przed ami z reckami .. nie mogli sie wbic aby zebrac wiecej zlomu i tak te stacie wyglada jak wyglada .. z naszej strony zrobilismy to co powinnismy zrobic .. pewnie kazdy by sie rozbil bo nikt nie zalozylby ze na tym etapie gry moze byc spadak.. proste .
-
do akcja nikt sie nie spodziewal spadaka na tym etapie .. graty panowie za rozkmine.. czapka zglowy nie placzemy ale klikniecie falo na sekunde przed byl bezceny ten widok xd Strata nie wielka ( kupi sie kilka kont i sie nadrobi ) .. zlom zebrany klikamy dalej.. eko i puzniej znow flota tak jak zawsze wiec tych co meczylem bede meczyl dalej.. macie chwile odpoczynku. Bunny nie podniecaj sie bo jak zawsze wszystko za bardzo koloryzujesz i robisz pod siebie akcja planowana pod kogos innego patrzac…
-
Cytat od unavit: „Cytat od Billie the kid: „ ” Ja mam na disie 3 wersje jego imienia i to za kogo się podawał.. Do chłopaków z AW pisał że jest Camar z fenrir, do mnie że Klamka Agressiv, a na Europie pisał że jest Provokator z u11 Typ podszywa się pod ludzi, puszuje się na potęgę, lepiej sobie dobierz kolegów, Bo widać że równo nie ma pod kopułą.. Co do angera latałem na niego z Karolinka na zmianę po 5x dziennie, ale nie typ jeden skan i gong. Tickety od nas poszły, sie okaze na ile skuteczne.…
-
Amen jak zwykle sie nie poddaje ;). Cisnij cisni top 1 juz nie daleko xd Obroncy odbudowy i startu na nowym uni xd