Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 335.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty tomus mordo Moja W końcu rozdziewiczyles te swoje stateczki I poleciales na coś więcej niż ustawione starcie xdd Fajnie was widzieć w akcji razem szkoda że tak rzadko wstawicie te wasze wypociny;) Topic i gwałcic dalej ! Pozdro !
-
Relentless One [Magic] vs. giker oddam [T R] ~ 7667.79% + 2459.67% + 1510.08% NIECALE 3KKK ZYSKU!!!
Postgraty fajnego strzalu .. ty to masz nosa kiedy urlop sciagnac , taki wjazd na klatę z partyzanta na kimś takim jak gikier cieszy podwójnie.. ! Spawaj się szybko i działaj dalej A zgwalconemu Szo i nauki fs
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Graty alkohol to zło FS prawie wszędzie zrobiony tylko, no własnie prawie i to wykorzystał agresor, jak by nie było deklaracji że idzie na inne uni rewanż na bank by był jak to mam w zwyczaju lecz w tym wypadku nie zdążę pozdro, idę dalej na wódeczkę ” ja pieprze zmieńcie te nicki na normalne bo to troche infantylne z waszej strony, a pozatym nawet nie wiedziałem kto mnie trafił myślałem że Cupid a to Relek, czyli mam juz trzech wrogów nr 1Cupid, Reletne…
-
A taka fajna była ta flota ... taka amerykańska;) Szkoda uqlada tyle obserwacji i przepalonej dykty poszlo sobie.. A złapany na takie cus.. Obrońcom SzP
-
Wstawiam za kolege , nie jest w stanie nic napisać po 4 piwie .. Pozdro . Sojusz i znajomych .. zlom jego.! P.S nie usnij bo freez czuwa xd Dnia 27-12-2019 20:52:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Gliese [STP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.000 Krążownik 10.044 Okręt wojenny 2.561 _________________________________________ Obrońca Dziabong [UCF] ________________________________________________ Mały transporter 1.403 Duży transporter 3.119 …
-
witam. Zagladam tu na fenrir czesto ,czytajac co sie dzieje na starych smieciach Jako osoba z boku moge tylko powiedziec ze chlopaki to jada po,, trupach"" do celu Udowodnili co sie liczy dla nich cyferki nic wiecej, zaufania w grze wojennej nie ma i nigdy nie bedzie To ze maximus tam poleci to wiedzialo cale uni ... sam pisal to x razy na forum . I sam.na siebie wydal wyrok.. Maxi szczero Szo ! - znajac twoj zapal do latania to niedlugo staniesz na nogi Pozdro !
-
kasia cisnie po dok z oli wiec zajeta kobiecina xdd Graty starcia brillu nobku ty , niby eko klepiesz a troche tych zadzerwialych statkow miales