Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 257.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ostatnia litera
Postromb
-
ostatnia litera
Postchrzest
-
Skojarzenia v. 0.3
Postnogi
-
ostatnia litera
Postlenistwo
-
Skojarzenia v. 0.3
PostSłońce
-
ostatnia litera
Postsmutek
-
KRYSZTAŁ sprzedam każdą ilość
sisko - - Handel U68
PostOtwieram w nowym roku
-
Skojarzenia v. 0.3
Postnuda
-
Pluszaczek Zaqes :)
sisko - - Archiwum CT
PostCytat: „"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."” Dzień dobry! Nie zgadzam się z tym zdaniem. Uczucia się ma albo nie. Przypływają jak fale. Można na nich płynąć, ulec im, zignorować, zracjonalizować.Tłumienie uczuć jest zabójcze dla duszy i po prostu niezdrowe.Człowiek ponosi odpowiedzialnośc tylko za czyny. W sferze uczuć i myśli jest całkowicie i bez ograniczeń wolny. Taka refleksja mnie naszła po przeczytaniu tego cytatu. Ni…
-
WielkaNoc
-
Whisky & PL1 KUPIA DEXX
sisko - - Handel Quantum
PostTemat zamykam z powodu zbanowania autorki. Po powrocie może ona założyć oczywiście nowy wątek. Przy okazji proszę kłótnie przenosić poza to forum, upy dodawać nie częściej niż raz na dzień
-
KRYSZTAŁ sprzedam każdą ilość
sisko - - Handel U68
PostOtwieram na życzenie.
-
- W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał na…
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas , bo to właśnie on
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas , bo to