Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szukasz sojuszu? Wpisz się właśnie w tym temacie! Dla ułatwienia osób rekrutujących wypełnij następujący schemat: Nick: Liczba punktów: Jaki sojusz mnie interesuje? (opis czego mniej-więcej szukasz) Kontakt: Inne: Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia oferty,piszemy Nieaktualne) Nie dla: - Reklam sojuszy Tak dla: - składanie oferty rekrutacji na pw danego użytkownika (Ukryta treść)
-
Temat dla sojuszy szukających rywali do wojen. Proszę wpisywać się według następującego schematu: Nazwa sojuszu: Tag sojuszu: Jaki rywal nas interesuje: (top w pkt/flotach, liczebność) Kiedy chcemy toczyć wojnę: Dodatkowe zastrzeżenia (nieobowiązkowe): (np. tylko w systemie procentowym, minimalne progi, stosunek RW z ACS itd.) Kontakt: (nie podajemy współrzędnych planet) Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia propozycji piszemy nieaktualne) Temat służy jedynie do zamieszczania propozycj…
-
Cytat od Apofis: „Zauważyliście, że każde nowe uni jest już bez rynku. Jaka jest tego przyczyna? Przecież rynek jest częścią wersji 7. Ciekawe czy po fuzji też zlikwidują rynek na starych uni? Co tu się dzieje? ” Nie rozumiem dlaczego uzyskując odpowiedź na to samo pytanie w innym temacie szukasz jej w innym. Odpowiedziałam Ci już że jest to decyzja GF. I tyle.
-
PalownikSmolenski [WINTER] vs. asica [LEG-XX] ~ 24264.56% ; PalownikSmolenski [WINTER] vs. waskies [NoM] ~ 11823.29%
Ruda - - Starcia Libra
PostJa wgl mam takie pytanie, kto ma zeszyt z passami do multi? Bo widzę Panowie że sobie nie radzicie i znów wtopa. Graty starcia... @Starrk rozmówimy się potem.
-
Manewr Hamilla
Ruda - - Zadawanie pytań
PostW praktyce można to tak uznać...