Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Dobrygracz: „Cytat od Ruda: „A co Cie to interesuje czy ktoś ma zysk z rw czy nie? ” A to dobre, jak ci dex na Wezn latał po planetach i miał zysk (mały ale miał) wszystko przez to że mu kasowałaś posty na forum to się na discordzie rozpłakałaś że jak dorosły facet tak się może zachowywać a teraz jak to nie tobie walą planety to zmiana zdania o 180 stopni ” Nie przypominam sobie abym płakała na kanale ówczesnego uni Wezn. Napisałam swoje zdanie na ten temat i do tej pory pozostaje ono b…
-
Cytat od ackra: „Cytat od Ruda: „A co Cie to interesuje czy ktoś ma zysk z rw czy nie? ” Zadałem pytanie w pierwszym poście jaki to ma sens. Może liczyłem na logiczną odpowiedź? ” Nie jesteś pierwszą osobą, którą spotyka taki los z rąk naszego sojuszu. Sill na początku się złamał, chciał kończyć ale jednak potem wrócił. Nie wszystkie zachowania w tej grze są logiczne a jednak mają miejsce.
-
Na serwerach testowych jutro pojawi się nowa wersja: Cytat od piink: „Here is the list of what is coming up: [Bugfix] The negative deuterium value that shows up sometimes in inactive accounts has been fixed. [Bugfix] The Event with x9 Dark Matter in expeditions has the correct banners now in PT anf BR. [Spamfix] You cannot send messages ingame now until you have the metal mine on level 3. [Feature] Reward system event. Note: the reward system will not be active with the update, which means it wo…
-
Rekordy Janice
Ruda - - DiD Janice
PostTemat podklejam i życzę powodzenia W razie potrzeb pozostaję do dyspozycji.
-
TOP-10 Yildun SOLO/ACS
Ruda - - Starcia Yildun
Post@sorro03 proszę o aktualizację tematu.
-
Harry Potter
Ruda - - Rozrywka i hobby
PostTak, zadajesz @DUDEUSZ
-
Skojarzenia v. 0.3
Postnapisy