Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 7
PostA8VuZX9.jpeg Pytanie nr 7: Który ze statków bojowych, dostępnych do budowy dla wszystkich klas, został wprowadzony do gry najpóźniej? Zadanie jest warte 2 pkt.
-
OKA: Dzień 6
PostOdpowiedź: Max ilość pracujących pełzaczy: (45+37+42)*8,8 = 1 091
-
Ruda
Ruda - - Członkowie Teamu
PostCytat od kasai: „Czesc! Dzis jest wazny dzien, dla Ciebie i dla mnie Fajnie bo złożyło się w tym samym czasie Czy czujesz, ze doszly Ci szatanskie moce? Jakis skill +100?^^ Nie sądziłam w ogóle że tyle postów kiedykolwiek osiągnę A czy moce doszły to się okaże w następnych dniach Czy czesto zalujesz, ze pracujesz tam gdzie pracujesz? Nie załowałam nigdy, w kwietniu będzie już 8 lat Jak wytrzymujesz tyle "obelg" ze strony Toadie xDxD (Toadie nie czytaj tego!!! :D) Słabszych się nie bije Jakis fil…
-
BunnyIdziePoLucyfera [T R] vs. Mordimer [BOSS] ~ 74 107.91% BunnyIdziePoLucyfera [T R] vs. Mordimer [BOSS] ~ 18 092.97%
Ruda - - Starcia Rosalind
PostTemat przeczyszczony z offtopu.
-
OKA: Dzień 6
PostA8VuZX9.jpeg Pytanie nr 6: Ile Pełzaczy może pracować maksymalnie na planecie u gracza z aktywną klasą Zbieracz i aktywnym Geologiem, który posiada kopalnie na poziomie: - kopalnia metalu: 45 - kopalnia kryształu: 37 - ekstraktor deuteru: 42 Zadanie jest warte 2 pkt.