Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od ackra: „Cześć Byłem dzisiaj zarejestrować się do lekarza, przychodnia zamknięta. Otworzyła mi pani z rejestracji jak zadzwoniłem wzieła dane z numerem telefonu, po 1,5 godziny lekarka do mnie zadzwoniła, powiedziała jakie leki mam kupić i zwolnienie z pracy na 2 tygodnie z automatu. ” Spirol 90%?
Cytat od litek.: „Ja też miałem, nawet zapomniałem, że to mój wpis czeka. A tu widzisz ” Sorki ziom, ale w weekend to się nie liczy! Nawet mi się nie chciało odpisywać Nowy tydzień, nowe możliwości! Powodzenia! Włączamy automat do gry - START!
Cytat od Zla Kobieta: „Nie lubie Cię o! ” Napisaliśmy o tej samej godzinie, i w tej samej minucie czyli można powiedzieć, że wygraliśmy Cytat od ^BrzydaI^: „Cytat od Superman: „Aaaaaa bo 24h ” brawo ty ” \o/