Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 81.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Sportowy

Dholas - - Sport

Wayne Gretkzy? Grał w tej samej lidze bo w NHL grają zespoły i z Kanady i z USA

• Najlepiej to nic na razie nie otwierajcie, dajcie Izarowi pozyc. A jak juz to znowu jakis drebis z obrony zeby nikt tam nie odszedl

• I szymaniak nawet sie odnalazl, ach ta stara 12 Pozdrowionka od Dhola aka Boski Andrew

• Właśnie dlatego padła propozycja otwarcia działu Prezentacje Sojuszy, żeby nie spamować tutaj. Gdzie w takim razie Wodziu miał zadać to pytanie żeby nie było offtopem? Moderator Indestructible:Sojusz i tak powstanie dopiero po otwarciu uni. A zgodnie z Regulaminem, użytkownicy maja prawo założyć jeden temat dla każdego uni. Znacie już nazwę nowego univwersum, więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby założyć osobny temat z dyskusjami. Tam pozwolę na zadawanie pytań tego typu. ;)

• Czy są też różne "wielkości" eventu dla Handlarza? Z reguły dostawałem coś o płochliwym obcym który wymienia surowce i dostawałem średnie przeliczniki, ale dzisiaj: Cytat: „Ekspedycja odebrała sygnał alarmowy. Ogromny statek transportowy dostał się w silne pole grawitacyjne planetoidy. Po udanej akcji ratunkowej ocalony kapitan ogłosił, że nasz imperator będzie jego ulubionym i uprzywilejowanym klientem.” I przeliczniki za metal są naprawdę przyjemne, wszystkie zielone.

• To na urodzinki polskiego OG poprosimy dokładnie taką samą konfigurację A póki co cieszmy się z Cygnusa, bo konfiguracja też super.

• Jeżeli uważasz, że gdy leci na Ciebie 500 GS od sporo mocniejszego gracza to nic z tym nie można zrobić, to chyba jednak jesteś tutaj nowy. Ciekawe jak by te rakiety wyglądały na speed uni, pare sekund i buuum. I tak jest coraz mniej flociarzy, wtedy nie zostałby już żaden.

• Będzie uni dla wszystkich. I górnicy i flociarze znajdą na nowym uni coś dla siebie, brawo Art

• S&D - wątek dyskusyjny

Dholas - - Seek & Destroy

Próg zdecydowanie powinien zostać podniesiony z tych 5-10% (o ile taki jest obecnie). Na uniach na których jest np 70% PZ zrobienie 5% to ledwie 360 satelit (zakładając brak rozbicia się o bunkier...). 25% to minimum.

• Eko x5, flota x3, 60% PZ i dodatkowe pola przyciągnęłyby tłumy. Dobry pomysł

• S&D - wątek dyskusyjny

Dholas - - Seek & Destroy

To ja zgłoszę uni Antares. Uni niby bardzo młode, ale przepełnione flociarzami (flota x4, 70% złomu na PZ). Do tego już przyzwoicie rozwinięte (top1 ponad 3.5kk pkt). Jest na tym uni sporo smaczków i kontrowersji, więc taki S&D dolałoby oliwy do ognia

• Cytat od panxyz: „Cytat od A_r_c_z_i: „dajcie nowe universum o parametrach -flota x3 -eko x5 -PZ 70 % -ACS -AM na start 8000” +25 pól świetna kombinacja!” Zdecydowanie za!

• Spójrzmy na to z innej strony - nie wykluczyli tego tak, jak wykluczyli możliwość powrotu do starego interfejsu

• Eko x5, flota x2-3 i będzie raj

• Cytat od ciap: „ "Do tego 50zl miesięcznie za grę przeglądarkową wydaje mi się sporo." 600 zł na rok to mało? ” No przecież napisałem, że sporo

• Oj ciap... Cytat od zielonyjakhulk: „ -i to wszystko jako oficjalne uni miedzynarodowe rozreklamowane np. czymś w stylu "Wojna Państw" (bo ilu Polaków zapłaci te 5dyszek? może 500-1000. No chyba, że jestem człowiek malej wiary) ” Ale ogólnie mi się Twój pomysł hulk nie podoba. Wprowadzasz abonament a jedyne co wycofujesz z obecnego ogame to kupno surki. Jak już dawać abonament to żadnego skracania za kasę, żadnych dodatkowych slotów za kasę itd. Anty zostawić ale tylko z możliwością znalezienia …

• Wasze ulubione seriale

Dholas - - Muzyka i Film

Suits bardzo fajny serial. Tak jak Toadie napisał - lekki i przyjemny z idealną dawką humoru. Znajomość hmmm.... codzienności/kultury/show/sportu amerykańskiego zdecydowanie pomaga ze względu na baaardzo dużą ilość aluzji i nawiązań do znanych postaci ze światka USA. Nie śledziłem całego wątku, ale z mojej strony zdecydowanie mogę polecić (poza oczywistościami typu Dexter, Breaking Bad, Gra o Tron) Hannibala, White Collar, Homeland, Walking Dead. Trochę mniej mogę polecić Fargo - momentami nudna…

• Pisałbym się na takie coś od razu. Wyeliminowałoby też wiele przypadków typu "one and done", czyli koniec gry po 1szym złomie, bo ludziom trochę żal by było po wydaniu kasy kończyć.

• Cytat od Hajtowy: „A ja zadam kolejne pytanie które zapewne i tak zostanie bez odpowiedzi przez Art'a. Kiedy możemy się spodziewać universum z prędkościa np x4 flota i eko a nawet x5 flota eko, ostatnie takie uni bylo ponad 1,5 roku temu ( 18 miesięcy ), albo nawet jakies x3 uni by bylo dobre z normalna konfiguracja. Dajcie cooś dla ludu ... Takie uni będzie miodem na serca graczy ,....” 2 miesiące temu wstał Antares z x3 eko i x4 flota, więc ci lubiący wyższe prędkości myślę, że dostali to co c…

• Zaczalem sobie spokojnie na tym nowym francuskim i czy moze mi ktos wyjasnic, czy to jakis bug, czy uroki ich speed uni czy event czy cokolwiek innego, że po wykonaniu pierwszej expy jako bonus zamiast 2cm i 5mt dostałem 4cm i 10mt?