Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Właśnie dlatego padła propozycja otwarcia działu Prezentacje Sojuszy, żeby nie spamować tutaj. Gdzie w takim razie Wodziu miał zadać to pytanie żeby nie było offtopem? Moderator Indestructible:Sojusz i tak powstanie dopiero po otwarciu uni. A zgodnie z Regulaminem, użytkownicy maja prawo założyć jeden temat dla każdego uni. Znacie już nazwę nowego univwersum, więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby założyć osobny temat z dyskusjami. Tam pozwolę na zadawanie pytań tego typu. ;)
-
Czy są też różne "wielkości" eventu dla Handlarza? Z reguły dostawałem coś o płochliwym obcym który wymienia surowce i dostawałem średnie przeliczniki, ale dzisiaj: Cytat: „Ekspedycja odebrała sygnał alarmowy. Ogromny statek transportowy dostał się w silne pole grawitacyjne planetoidy. Po udanej akcji ratunkowej ocalony kapitan ogłosił, że nasz imperator będzie jego ulubionym i uprzywilejowanym klientem.” I przeliczniki za metal są naprawdę przyjemne, wszystkie zielone.
-
S&D - wątek dyskusyjny
Dholas - - Seek & Destroy
PostPróg zdecydowanie powinien zostać podniesiony z tych 5-10% (o ile taki jest obecnie). Na uniach na których jest np 70% PZ zrobienie 5% to ledwie 360 satelit (zakładając brak rozbicia się o bunkier...). 25% to minimum.
-
S&D - wątek dyskusyjny
Dholas - - Seek & Destroy
PostTo ja zgłoszę uni Antares. Uni niby bardzo młode, ale przepełnione flociarzami (flota x4, 70% złomu na PZ). Do tego już przyzwoicie rozwinięte (top1 ponad 3.5kk pkt). Jest na tym uni sporo smaczków i kontrowersji, więc taki S&D dolałoby oliwy do ognia
-
Oj ciap... Cytat od zielonyjakhulk: „ -i to wszystko jako oficjalne uni miedzynarodowe rozreklamowane np. czymś w stylu "Wojna Państw" (bo ilu Polaków zapłaci te 5dyszek? może 500-1000. No chyba, że jestem człowiek malej wiary) ” Ale ogólnie mi się Twój pomysł hulk nie podoba. Wprowadzasz abonament a jedyne co wycofujesz z obecnego ogame to kupno surki. Jak już dawać abonament to żadnego skracania za kasę, żadnych dodatkowych slotów za kasę itd. Anty zostawić ale tylko z możliwością znalezienia …
-
Wasze ulubione seriale
Dholas - - Muzyka i Film
PostSuits bardzo fajny serial. Tak jak Toadie napisał - lekki i przyjemny z idealną dawką humoru. Znajomość hmmm.... codzienności/kultury/show/sportu amerykańskiego zdecydowanie pomaga ze względu na baaardzo dużą ilość aluzji i nawiązań do znanych postaci ze światka USA. Nie śledziłem całego wątku, ale z mojej strony zdecydowanie mogę polecić (poza oczywistościami typu Dexter, Breaking Bad, Gra o Tron) Hannibala, White Collar, Homeland, Walking Dead. Trochę mniej mogę polecić Fargo - momentami nudna…
-
Cytat od Hajtowy: „A ja zadam kolejne pytanie które zapewne i tak zostanie bez odpowiedzi przez Art'a. Kiedy możemy się spodziewać universum z prędkościa np x4 flota i eko a nawet x5 flota eko, ostatnie takie uni bylo ponad 1,5 roku temu ( 18 miesięcy ), albo nawet jakies x3 uni by bylo dobre z normalna konfiguracja. Dajcie cooś dla ludu ... Takie uni będzie miodem na serca graczy ,....” 2 miesiące temu wstał Antares z x3 eko i x4 flota, więc ci lubiący wyższe prędkości myślę, że dostali to co c…