Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lagowanie flot. Pozwolę sobie po prostu skopiować swój post z innego działu: A więc tak. Przy skanowaniu i powrotach flot tak jak wczesniej pisalem zauwazylem ze wystepuja male lagi. Postanowilismy to z Methodem sprawdzic. Wyslal 1 recka z moona na planete na stacjonuj i podal mi czas jego dolotu. Puscilem 3 skany po godzinie dolotu sekunda po sekundzie. Wygladalo to tak: hldq3l.jpg Recek wlatuje o 22:10:41, a moje skany 1s 2s i 4s po. Oczywiście wszystkie 3 skany powinny tego recka już pokazać.…
-
Astronomiczny
PostDokładnie tak. Jak Betelgeza stanie się supernowa to ludzie zapomną ze było coś takiego jak zacmienie słońca czy księżyca. To przebije wszystko co ludzie do tej pory widzieli. Oby było nam dane
-
Astronomiczny
PostWedług naukowców, do tego zjawiska może dojść w każdej chwili. Mogło też już do niego dojść, ale jeszcze o tym nie wiemy. Spowoduje, że przez pewien okres będziemy widzieć w dużej przenośni dwa 'słońca'. Co to za zjawisko i czego dokładnie dotyczy?
-
Astronomiczny
PostNo chodzi o ruch obrotowy ziemi, w takim razie powiedziałbym, że startuje z równika na wschód
-
Astronomiczny
PostMoże z równika w kierunku zgodnym z kierunkiem działania siły Coriolisa?
-
@Lannister - wlasnie problemem jest takie podejscie. Teraz wystarczy ze ktos przegapi otwarcie o 1-2 dni i juz nie wbija na uni bo przeciez jak mozna zaczynac od top1000... Przeciez zaraz bedzie nowe uni to tam wejde 5 minut po starcie i bede top50... Gdyby otwierali uni raz na kilka miesiecy to ludzie i tydzien-dwa po starcie by wbijali i nikt by nie narzekal, a ludzi by nie brakowalo. Ale to plakanie nad rozlanym mlekiem
-
Cytat od Lannister: „Cytat od = Dhol =: „Cytat od Lannister: „Czemu nie zadowolić wszystkich? Takie albo flotowe albo eko uni przyjmuje pewną część graczy. Czemu nie przyciągnąć wszystkich? Zaproponować najlepiej uni z prędkością wszystkiego x3 czy x4 a jak bardziej dla flociarzy to zróbcie złom 70% Z ACS i bez żadnego debrisu z obrony bo to poroniony pomysł. Wilk syty i owca cała, po co kombinować... Osobiście jestem pewien, że taka kofiguracja przyciągnie z 6-7k graczy.” Cytat od Draken: „X3 j…
-
Cytat od Lannister: „Czemu nie zadowolić wszystkich? Takie albo flotowe albo eko uni przyjmuje pewną część graczy. Czemu nie przyciągnąć wszystkich? Zaproponować najlepiej uni z prędkością wszystkiego x3 czy x4 a jak bardziej dla flociarzy to zróbcie złom 70% Z ACS i bez żadnego debrisu z obrony bo to poroniony pomysł. Wilk syty i owca cała, po co kombinować... Osobiście jestem pewien, że taka kofiguracja przyciągnie z 6-7k graczy.” Cytat od Draken: „X3 jest fajne, można polatać flotą, ale nie t…
-
Cytat od Art: „Cytat od = Dhol =: „ A daloby sie uni bez szybkich dział? :E” To chyba nie będzie możliwe. Za duże zmiany w silniku (a co z symulatorami?)” Bardziej humorystyczny miał być ten pomysł, ale już skoro teoretycznie go rozważamy to faktycznie zmiany w silniku duże, ale jeśli chodzi o symulatory to i speedsim i dragosim posiadają opcję wyłączenia szybkich dział. Skoro symulator może to i silnik gry powinien
-
Wybaczcie zapłon To ja utrzymam może 'podobne' klimaty pytania (tak, to jest podpowiedź ). Jest to zawodnik, ktory dwukrotnie zdobywal nagrode MVP w swojej lidze, lecz mimo to nigdy w swojej karierze nie zdobyl jej mistrzostwa. Pochodzi z kraju ktory ma swoj zespol w tej lidze, lecz nigdy nie zagral w klubie pochodzacym ze swojego panstwa. Podczas gry wolal pracowac na innych zamiast na siebie. Skonczyl kariere w minionym sezonie.