Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 36.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam ponownie :) Po dłuższym urlopie nabyła mnie chęć by kogoś spakować... Sporo deu poszło bo kilku graczy uciekło, miałem już robić fsa ale mówię sprawdzę jeszcze "starego znajomego" i proszę flota stała z aktywką tylko na jednej planecie - jak to mówią, kto nie ryzykuje ten nie ma, więc lecę Znając ów gracza pewnie "kulturalnie pogratuluje" Pozdro dla sojuszu i buddy A Roninowi SzO youtu.be/45_MVtE5xsI Do rzeczy: Agresor Russki [gRn] ________________________________________________ Pancernik…
-
Trzeba przyznać, że akcja super, więc gratulacje Jak to zawsze bywa są pewne "ale"... Napiszę tylko raz by nie zaśmiecać tematu, więc na odpowiedzi, docinki, głupie komentarze nie będę odpisywał. Więc do rzeczy: Cytat od jufcia: „Nikt z Nas nie znał i nie wiedział kto poleci. ” Cytat od Inkfernus: „Szkoda ze trafilo na kotl3ta bo wiadomo kto byl naszym glownym celem. ” Cytat od Ponczo: „Szkoda jedynie, że to ten gRn , a nie inny złapał haczyk. Szkoda też , że bez lm . ” Reasumując moim zdaniem d…
-
Witam wszystkich! :) Ledwo mieści się w progu ale jak na obecną sytuację bardzo cieszy Przebieg akcji: zielony -> odbudowa -> zwykły -> bum -> i znów zielony, podsumowując Pan Zorro po raz kolejny w reckach, pomimo ucieczki przy pierwszej próbie... Życzę SzO Pozdro dla sojuszu oraz buddy youtu.be/W9P_qUnMaFg Agresor Russki [gRn] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 4.277 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca zorro __________…
-
Graty ataku i bardzo szybkiej odbudowy życzę sojusznikowi Jakie to czasy nastały, że na gratulacjach, życzeń odbudowy itp. nie da się zaprzestać ... Pod każdym RW ciągle szukać byle pretekstu, by "ukąsić", nie wiem może komuś przychodzi ulga po wyżej wymienionych postach. Mój jeden post został "ciachnięty" jako prowokacja, ponieważ chyba mi się udziela a może to była oznaka jeszcze większej chęci pośmiania się ... Ludzie powtórzę to jeszcze raz - to tylko gra, jak się ktoś spina to może nie dla …