Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 141.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGameReborn
PostCytat od edes: „Gdzie się wyłącza aktualizacje żeby sie samo antigame nie aktualizowało do najnowszej wersji bo jest coraz to gorzej, teraz to nawet floty wysłać sie nie da bo ino ładuje i ładuje. Wyłączenie antigame nic nie pomogło trzeba było wywalić całą przeglądarkę i zainstalować od nowa bez antigame i dopiero ruszyło normalnie :-/” Mam to samo po nowej aktualizacji AGO na Operze , nic nie idzie zrobić albo znikają obrazki , albo łapie zwichę , ciągle ładuje i nie wyświetla opcji podczas wy…
-
Chwilowo nie mam zbyt wiele czasu na grę czy przeglądanie forum i czytanie wszystkich postów , napisze na chwilę obecną jedynie tyle że ze strony Entro nie była to wystawka. Skąd wiem? Po jego zachowaniu po Rw i po tym co zrobił / robi / zrobi. Więcej i dokładniej rozpisze się w weekend bo trochę tego będzie. Odbudowa z mojej strony nastąpi rzecz jasna za sprawą Entro.
-
fen111iks i Fisher i offline i pluszak [MG42], VanDyk [CLZ] vs EvenemenT [WIP] - 214990%
Cry - - Hall of Fame
Postheh no to grubo się robi przed Uf Graty dla agresorów
-
ACS; NextTarget, lucky666 i pl1 [ZLY SEN] vs ZbyszekNiszczarka - 670496,73% + zbiórka
Cry - - Hall of Fame
PostGraty konkretnego % Panowie Obrońcy lizaka
-
Ładnie lamo , oby tak dalej.
-
No Panowie wyszło grubo Dzięki za wspólny lot Co do Vincka to SzO bo nigdy do niego nic nie miałem
-
A mówiłem nie leć Cóż wyszło jak wyszło trzeba będzie odbudować Graty Panowie pięknego % w obronie i na Iglaku lamie Coś nam się uni ożywiło pod względem starć i % , miło
-
Szkoda że flota Jarczyka padła w tak banalny sposób Dzięki za zaproszenie do lotu bo % wyszedł ogromny I to Tyle , Jarczykowi udanego życia bez Ogamowych cyferek
-
MA to ktos zamair aktualizowac?