Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od abecaduo: „Przeciez Ty nawet nie jestes w Gumisiach, Adam, to co to jest za odwet Przetopu czy cos tam ;D ” Nie przyjęli mnie Jestem gumisiem byłem gumisiem i gumisiem będę Nie potrzebuje tagu przy nicku , nie dołączałem do soja, bo miałem nadzieje, że możeeee ktoś na starcie na mnie poleci No ale ten teges nie wydarzyło się to Ale dołączę tylko niech showek z bana wróci
-
Więcej dystansu do siebie Od początku wyśmiewałem całą akcję zarazem i showka jak i atakujących Skoro z was tacy wielcy flociarze i was to tak obraża, to zapraszam koordy moje znacie
-
Jak wszyscy wiemy @showtime to wielka lama i ostatnio wtopił całą flotę..... No także wziąłem dupę w troki i postanowiłem krok po kroczku się mścić za krzywdę, jaką mu wyrządzili Teraz tak serio, Obrońcy Pozdrowionka dla @DBZ @Zakins @showtime @panpiwek1234 @Neferet @khz @Poper @Marzena @Guttentag Dnia 22-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam ________________________________________________ Krążownik 16.551 Okręt wojenny 4.536 Pancernik 2.102 Sonda szpiegowska 1 _…
-
No skoro tamto skasowali to napisze tutaj, Graty Showek rozwalenia nowicjuszy Odpoczywaj i wracaj silniejszy
-
Zawieszam
Postzapraszam pv
-
Cytat od mismalinowy: „hmm cos kalyke tutaj wspominacie? i o tych waszych kupionych kontach z allegro? tam byliscie zwyklymi farmami jedynie go was tam poratowalo minusie mieliscie duzo farta ze bany z dupy rozdawali bo byscie w reckach jechali, w 4 was rozmontowalismy ” Pozwolę sobie Ciebie zacytować ''Adam by już dawno leżał gdybyśmy mieli na niego flote'' Te bany z dupy za ''nielegalne oprogramowanie'' to nwm sam sobie odpowiedz - skąd tam dupę wziąłeś to nie wiem Mój tata to jest gość zawsze…
-
Cytat od showtime: „Hej @Adam525 "splakal" sie ze no name zawracaja mu stacje na proby. Stwierdzilem, ze jest noobem i powiedzialem mu to "to patrz jak sie wita okolice" ” Graty starcia, fajnie przykombinowane a mogli mi dać zrobić tego moona dobrze, że mam się do kogo spłakać Szołek to taki starszy głupszy wujek
-
Zawsze lubiłem bunkry Drobnica więc pozdrowionka dla znajomków Dnia 19-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam ________________________________________________ Lekki myśliwiec 33.709 Ciężki myśliwiec 3.363 Mały transporter 31.377 Okręt wojenny 4.460 Pancernik 1.939 Krążownik 7.251 Pathfinder 1.881 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Altaeir [KILLJOYS] ________________________________________________ Mały transporter 24.854 Duży tran…
-
Zawieszam
PostWitam wszystkich graczy sombrero nowy super skup deuteru otwarty kupie kazde ilosci dyxu , 2,7:1,7:1 pw. w grze nick: Adam Dla ułatwienia wzór Ile deuteru chciałbyś sprzedać - Ile metalu i kryształu chciałbyś otrzymać - Na jakie kordy odesłać ci surowce - Na którą godzinę chcesz surowce - @DBZ dzięki za wzór
-
No cóż, Hammer ile Ty nas przepałów kosztowałeś Pozdrowienia dla znajomków z disco @DBZ @showtime @Marzena @panpiwek1234 @khz @Poper @Guttentag Niestety jak go znalazłem, to flota kasowała bunkier Stąd taki skład @Hammer Dnia 17-10-2020 01:35:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam ________________________________________________ Pancernik 360 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Tanczacy z Owcami [Gumisie] ________________________________________…
-
Najlepszy bunkier to przeorany bunkier Pozdrowionka dla wszystkich, drobniaka nie ma co dedować Dnia 17-10-2020 00:46:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam ________________________________________________ Lekki myśliwiec 33.328 Ciężki myśliwiec 3.598 Mały transporter 34.261 Krążownik 5.059 Okręt wojenny 2.635 Pathfinder 1.621 _________________________________________ Obrońca Czar Saturn ________________________________________________ Mały transporter 2.909 Duży transporter 1.8…
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Majunek1789 & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. Vegeta [LSBS] ~ 5524.12%
PostCytat od jarjar: „czyli ,ze chlopaki liczyli pare ukladow w prawo i lewo ? kazdy 1 uklad odswiezany? hehehe, no spoko szacun 21 wiek a Ci oldschoolowymi metodami ” Na szczęście nie trzeba było szukać po bokach Cytat od Seru1: „Starcie nieczyste, pozdrawiam ” Popłacz się Seru1 kim kolwiek jesteś -otrzyj łzy i oddaj cios Skoro tak łatwo oceniasz, które starcie jest git, a które nie to czekamy na twoje % Cytat od Seru1: „Z tego co pamiętam na Octans to częściej byłeś zbanowany niż grałeś więc nie m…
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Majunek1789 & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. Vegeta [LSBS] ~ 5524.12%
PostDzięki za lot, Łatwa siurka topimy! Miałem nie grać to ich wina Czas nadrobić straty do topki
-
No i to jest starcie gratuluje! Ładnie się wyhodował ten Durendal Obrońcy Sz/o albo powodzenia w realu! Dzięki za pozdrowionka Administrator Forum Toadie:Nieczytelny post edytowany
-
Czubki, że wam się chce >,> gratki i jak najszybszej wtopy co byście odpoczęli sobie