Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No wreszcie przełamałem złą passę, może uda się coś nadrobić, bo ostatnio same przepały Nie powiem lot bardzo dziwny, mimo że krótki sporo akt nie wyszło (obrońca na moonie 7k dexu ) nie wiem... Kolega nam się zbierał już dwa razy więc pod zgrane recki locik Obrońcy rebuildquick.gif Pozdrowionka dla @DBZ @Zakins @showtime @panpiwek1234 @Neferet daisy.gif @khz @Poper @Marzena @Guttentag @GHOST (wbij czasem disco ;p) @Spawciu251 @angelsin @Darkstar i cała masa znajomków porozrzucanych na innych un…
-
Tutaj w ST trochę się zadziało, nie byłem tylko ja chętny na tą flotkę - co gorsza nie byłem pierwszy. Na szczęście udało się speszyć pierwszego atakującego Pozdrowionka dla znajomych Dnia 01-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 16.473 Pancernik 6.375 _________________________________________ Obrońca Consul Tauri ________________________________________________ Mały transporter 365 Duży transporter 2…
-
Cytat od tomee: „juz se nie polatasz i wiecej nie wstawisz swoich gownianych starć. Fuksa masz bo bys wracał w moich reckach. Zegnam ” Akurat te krążki to stały w 4 gali więc dalej je ma
-
Było i ni ma, obrońca wszedł chwile po starciu - ale turbo recusie Obrońcy oczywiście rebuildquick.gif Gość z klasą potrafił pogratulować, a już mało takich Pozdrowienia dla znajomych Dnia 01-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 15.888 Okręt wojenny 17.316 Pancernik 3.878 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca wiadereczko [TEREFERE] _________________________________________…
-
No i to są starcia, zawsze potraficie pozytywnie zaskoczyć Szkoda, że wyrzuciliście naszego acsa z topki na knocie Obrońcy Sz/o
-
Cytat od tomee: „To konto gumisi bylo jakbys nie wiedzial a z kim gra adam to chyba nie musze juz mówić. ” Jest i pierwszy fan naczelny Nie zamierzam Cię przekonywać do racji zawsze najgłośniej krzyczysz a najmniej robisz Już nie pamiętasz jak z Kruchym rozbiliście o siebie gościa i ukradłeś złom, bo Ty płaciłeś Widzisz, możesz na mnie psioczyć, ale nigdy mi pushu nie przyklepali a za Tobą smród się ciągnie Wczoraj wysyłali rekrutację na GO zgłoś się Edit. Mówisz, że dałem się zaprosić do acsa n…
-
Zawieszam
PostSprzedajcie dobremu chłopakowi dexik
-
Cytat od wiadereczko102: „Cytat od PacSzaman: „Siara obie strony zezlomuje i tak się walka skończy ” Kto to Siara? POZDRO i niech wygraja lepsi. ” Siara to nasz top1 uni, człowiek legenda. Wyzłomuje nas wszystkich kwestia czasu. @Siara powiedz im jak jest
-
Wojny ekowców zawsze są ekscytujące Powodzenia dla obu stron