Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-628 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; Bilbo Baggins i Spiele i prowokator [CAZADOR] vs obibok i Schan i Kobra [WarriorS], artb33 i Nighthunter [SENATE] - 102574,71% + zbiórka NOWE TOP 1
Arkadius - - Hall of Fame
Postnie wypada samemu czegoś naskrobać pod takim starciem jeszcze raz dzięki Lady że się nie dałaś przekabacić spilemu bo bez tego by nic nie było hunterowi, artowi, schanowi no i największemu pesymiście kobrze za pikną akcje huknęło porządnie a mogło jeszcze lepiej ale to następnym razem
-
ACS; Bilbo Baggins i Spiele i prowokator [CAZADOR] vs obibok i Schan i Kobra [WarriorS], artb33 i Nighthunter [SENATE] - 102574,71% + zbiórka NOWE TOP 1
Postpykło i zatrzęsło na samej górze tym ST chcieliśmy pokazać ze NIKT nie może się czuć pewnie i że każdy jest do zezłomowania tym bardziej jest mi miło że dwie największe akcje na uni wyszły spod mojej ręki można to nazwać małym rewanżykiem za zeszłoroczne starcie które do dzisiaj utrzymało się na szczycie mam nadzieje że i te ostanie się z rok czasu i [ciach] akcja na zakończenie sezonu i do następnego za rok troszkę o akcji bo pewnie sporo osób by chciało wiedzieć jak do tego doszło wczoraj w no…
-
TOP 10 Solo i ACS uVega
Posttak przy okazji ACS; Zenek [[BERK]], FRANZ MAURER [[SENATE]], obibok i Kobra [[HRB]] vs tato [SAINTS] - 7412,35%
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
Postno to może troszkę naświetle sytuacje po pierwsze to najpierw GRATULUJE obrony moon padł wiedzieliśmy już od rana ze będzie ciekawie więc zebraliśmy największe floty prawie bo szewcio poszedł w melanż mogło w tedy to wyglądać troszkę inaczej przyznam że aż tylu ll w ostatniej chwili to się nie spodziewaliśmy 20min przed starciem zapadła decyzje że jest fun i zabawa więc lecimy do końca mimo że straty już swoje znaliśmy co do akcy to pewnie i tak nie zrozumiesz więc tłumaczył nie będę nie zawszę …
-
buahahaha niałem tego endo, entro za ostatniego debila ale to co zrobił to mistrzostwo świata z podnietki chyba nie zauważył że dostał skana ze flotą jak mu na moonie stoi szkoda że do cichegolowcy jeszcze nie zadzwoniłeś byłby większy zysk masakra nie myślałem że ujrzę taki numer tutaj z udziałem szejifa atakierom sfarmienia mendy cry szu co by nie było Moderator Dziuba:Upominam za flame i obrazę
-
ACS; Goauld [=N=], Gladiator81 [PIRACI], Gzylu [Sp. z o.o.] vs tuptus [WYKLĘCI] - 88017,8% + zbiórka TOP1 ACS uDraco PB
Postno żeś kapitanie przydzwonił nocka zarwana się szykuje gratki ACSa dla atakierów jak najbardziej się należą tuptusiowi szybkiej przeprowadzki i do zobaczenia na innym speedzie
-
ACS; Jarczyk [psikus] vs Arek-Sasha [ZZL], utyty i paranoi i PALERMO [G_O], moonmoon [ZNIW] - 55112,6%
Postpiękna akcja gratuluje udanej podstawki wydawało się to nie osiągalne a jednak jarczykowi SZU bo musiało zaboleć