Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no i się dokonało graty bo lot daleki i kosztowny ale moc i wiara w moją czarodziejską kule była z wami do końca jak widać i nie mogło się to skończyć inaczej to ju znaczy po siku jest? to się janecek nalatał
-
Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji!
Postczepiacie się starkusia lubi chłop rozdawać prezenty jak nie drób to paliwko jak tu taniej niż na lotosie przyszło rozluźnienie po weekendzie to i się nie spodziewał gęsiobicia zyski z farmingów na miare ST robi to i już pewno drób w stoczni kolejny więc z SZO nie trzeba się męczyć choć z tymi reckami to była polewa taki matematyk dobry a tak przestrzelić no i ta rodzina co pomagała w zamulaniu nie wiem po co WSTYD
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Arkadius - - Starcia U68
Posttakie akcje zawszę są najchętniej komentowane i największą publikę mają jak są ujawnione w sumie każdy chyba chce zobaczyć do czego można się posunąć dla wirtualnych punktów widze sporo osób się tu usprawiedliwia wpisami że starego oejma juz nie ma że się skończył wraz z wprowadzeniem anty albo że każdy ma coś za uszami ale to wszysto brednie które mają usprawiedliwiać taką akcje agresorzy pisali ze z obrońców są lepsze talenty ale nie trzeba się zniżać do wysokości buraka żeby nim być ktoś tam …
-
eeee kawusia jest to i jo skrobne co nie co w końcu zgredki w natarciu akcja dość długa sam lot nieziemsko daleki a z reckami to już kolejna bajka tak mnie to wymęczyło że musiałem drzymkę walnąć od razu po wszystkim choć mój udział raczej był duchowy ale udało się co nie co poprzeszkadzać w wiosłowaniu jankiemu długo kazaliście czekać na ten moment ale w końcu siadło szkoda że macie tak słaby % z pezeta no ale i tak wyszło zacnie BRAWO WY
-
hahahaha co tu się wyrabia szkoda ze takiego pazia nie ma na librze graty obrońcom
-
a ju myślałem że zapomniał jak się ora graty top i goń konkurencje
-
ładne pierdyknięcie wszystkim SZO w takim razie i dalszej dobrej zabawy
-
Cytat od Yossar: „Teamie kochany! Macie podstawy w Zasadach Gry! Zakażcie lagowania serwera wysyłaniem wielu misji bez odstępu! Ja wiem, że nie za bardzo kumacie o czym ja piszę, ale popytajcie. Macie tam kumatych ludzi u siebie. ” Marzenia są piękne byłby to za piękny ukłon w nasza stronę jak by winterki nie mogli lagować fali my nie musieli byśmy lagować starcia niech Art wprowadzi taki zakaz z zastrzeżeniem że w przypadku lagowania fali obrońca traci z automatu całą flote na rzecz agresorów i…