Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
piękny farming a jeszcze piękniejsze to tankowanko u sąsiada hehehehe graty lataj i złomuj jak najwięcej Cytat od Zoonk: „No w końcu poleciałeś na minutkach Brawo! Taki kolega obibok to leci nawet jak się całe konto pali Szefo pokazał pazurka, u trafionych odbudowa aż się trampki palą, jeszcze tu po dobrej stronie zawitamy” Cytat od Zoonk: „Obrońcy Szo i packę żelków na osłodę” bo ja sobie nie żałuje
-
takie małe co nie co dzięki Ramadek za cynk pozdro dla sojuszników i znajomych obrońcy SZO Dnia 27-07-2016 16:53:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 99.999 _________________________________________ Obrońca Averis [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 10.700 Duży transporter 13.155 Lekki myśliwiec 45.180 Ciężki myśliwiec 290 Krążownik 10.125 Okręt wojenny 120 Statek kolo…
-
nie ma to jak lot bez kawy z rana ale smacznie i tak wyszło pozdro dla sojuszników i ziomali obrońcom SZO KUPIE DUZO PALIWKA Dnia 24-07-2016 11:02:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 33.333 _________________________________________ Obrońca Kotecek [FEZEFLO] ________________________________________________ Mały transporter 35.882 Duży transporter 29.877 Recykler 40.000 Wyrzutnia rakiet 395 Lekkie działo la…
-
obibok [WarriorS] vs. zip1989 [BiA] ~ 1209.06%, obibok [WarriorS] vs. Cravean [MAFIA] ~ 1746.42%
PostCytat: „Dzisiaj, 10:30 przez gandalfbialy28 i znowu loty na stojące flotki no jak tak można a niby to ja nobbsem jestem i za chwile urlop na 24 godziny:P P.S Ciekawe czy Ty kiedykolwiek zrobiłes fsa dłuższego niż parę godzin na tej uni bo wydaje mi się,że nie :p” no jesteś i już do końca będziesz bahaahahah POKEMON z ciebie na całe OGAME dla twojej wiadomości noobku pierwsza flota trafiona w między odświeżaniu a nie na bfsie no ale rozumie że nie wiedziałeś że tak można nawet a druga wyklinana z…
-
obibok [WarriorS] vs. zip1989 [BiA] ~ 1209.06%, obibok [WarriorS] vs. Cravean [MAFIA] ~ 1746.42%
Postbum bum pozdro dla sojka i ziomali obrońcom SZO Dnia 18-07-2016 12:08:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca zip1989 [BiA] ________________________________________________ Mały transporter 39 Duży transporter 19.680 Lekki myśliwiec 64 Ciężki myśliwiec 19 Krążownik 2 Statek kolonizacyjny 65 Recykler 11 Sonda szpiegowska 207 Gwiazda Śmierci 14 Wyrzutnia …
-
jak byś był normalnym kolesiem i normalnie pisał to tak by było a że robisz z siebie pajaca to czemu mają inni się nie pośmiać koleżanka z sojka ci wróciła właśnie z bana to jej się poskarż
-
gandalf jesteś nobkiem ktury pieje na prawo i lewo lansujesz się na pro elo lame która więcej pieje niż robi no poza lataniem na bfsy rzecz jasna tak jak ci pisałem pod moim stejkiem znajdz sobie dobrego psychiatrę lub skończ z ogejmem bo ci ta gra widocznie więcej szkód robi niż pożytku ziomus tobie wielkie graciochy stejków no i rzecz jasna nowych przyjaźni ahahahahahahahaha obrońcom lizaki i dużych doków kosmicznych
-
obibok [WarriorS] vs. Esiek [MAFIA] ~ 8478.81%, obibok [WarriorS] vs. gladiator [FFUN] ~ 803.19%
PostCytat od gandalfbialy28: „nieżle-tylko kiedy Ty to przetopisz jak co 2 dzien albo na urlopie albo ban??:P” bahahahahahah chłopie znajdź sobie dobrego psychiatrę i nie wypisuj mi tu takich pierdół to że masz nasrane w bani to widziałem po twojej ostatniej rozmowie z hunterem (i mam nadzieje że dzisiaj to się całe uni z jej pośmieje :D) co do mojego bana to był pierwszy od początku gry na ogejmie za zasiadanie a nie za pushe zresztą nie będę się tłumaczył noobowi którego większość sojuszu to tylko…
-
obibok [WarriorS] vs. Esiek [MAFIA] ~ 8478.81%, obibok [WarriorS] vs. gladiator [FFUN] ~ 803.19%
Postmiło spędzony deszczowy dzionek przy ogejmie było śmiechu i troszkę przepałów ale zysk miodzio pozdro dla sojuszników i znajomych obrońcom SZO Dnia 16-07-2016 10:57:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Mały transporter 150.000 Lekki myśliwiec 1.500.000 _________________________________________ Obrońca Esiek [MAFIA] ________________________________________________ Duży transporter 31.870 Lekki myśli…
-
taki tam maluch pozdro dla sojka i znajomych Dnia 24-06-2016 18:48:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Expecto [W P M] ________________________________________________ Mały transporter 87.319 Duży transporter 1.500 Okręt wojenny 1.792 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 13.461 Lekkie działo laserowe 5.155 Ciężkie dzi…
-
obibok [WarriorS] vs. dorsai [moc] ~ 2661.66%, obibok [WarriorS] vs. KomShepard [SaS] ~ 3542.65%
Postnie ma to jak zacząć gr od stejka a nie od przepału później juz leci z górki tym razem i mi się trafił tłuścioszek pozdro dla sojka i znajomych Dnia 22-06-2016 16:03:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca dorsai [moc] ________________________________________________ Krążownik 400 Okręt wojenny 7.300 Recykler 2.500 Sonda szpiegowska 109 Bombowiec 500 Ni…
-
troszkę się nalataliśmy na obrońcę a z racji że tuż niedaleko Fatal i Jont to do akcji zaprosiłem huntera i tak w doborowym towarzystwie wyruszyliśmy na łowy jak za starych dobrych czasów obrońca przypilnowany wyklikany i zezłomowany a my napasieni i do stoczni dzięki Michał za wspólny lot obrońcy SZO pozdro dla sojka i znajomych od Nighta pozdrowienia dla emeryta Arta, Marcinka i ekipy z soja ps KUPIMY DUŻO DEXU nuta Dnia 22-06-2016 19:46:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibo…