Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-7 z 7.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
malyszu [3 X], Mili [3 X], Thrall [3 X], wojtekreal [3 X] vs RasputiN [JACKASS] - 140 457,74%
Aerik - - Hall of Fame
PostChwast wyrwany... Oszust wrócił na swoją pozycję. Zapomnijmy o tym kanciarzu i grajmy swoje dalej... 8-) Gratulacje dla egzekutorów
-
Mi także... Nie zmienia to faktu że mfox grał na uni specjalnym, dzięki czemu miał lepsze możliwości rozwoju (nie twierdzę że szybsze tylko lepsze, wygodniejsze - więcej złomu z pola zniszczeń), dlatego moim zdaniem powinien być wykluczony z klasyfikacji dla standardowych uni. Wiem że ta dyskusja miała już miejsce, ale jakoś nie mogę się z tym pogodzić...
-
Jeszcze jakiś czas temu średnia dla wielu uni oscylowała w granicach 4000 graczy..., a obecnie ta cyfra przesunęła się w dół do około 3000... A najgorsze jest to że nie widzę możliwości skutecznego temu przeciwdziałania, i nie mówię tu o mnóstwie pomysłów lepszych i gorszych, ale o niemożliwości ich realizacji z różnych względów...