Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-27 z 27.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ładna akcja....gratuluje....po pierwsze -grzech to wielki atakować duchownego,ale odpuszczone macie..hehe.....co więcej zgubiła mnie pazerność,większy luz po urlopie -takie podsumowanie......co do sojuszu jest zgrany dlatego jestem w nim tak długo, a na taką flotę co leciała na mnie raczej rady nie było....nie czarujmy się.......odbudowa jasne ze będzie bo eko jest ok.....no to na tyle....amen
-
....taka tam obrona.....przypadek.......pozdrowienia dla sojuszu [ciach] Dnia 15-06-2018 14:16:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Error [J-W] ________________________________________________ Krążownik 9.433 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca WIELEBNY KENIO [EMERYCI] ________________________________________________ Duży transporter 570 Lekki myśliwiec 53 Krążownik 113 Okręt wojenny 7.180 Recykler 3.684 Sonda szpiegowska 160 Bombowiec 1 Satelita s…
-
Gratulacje akcji.......panowie........wymodlone co do sekundy Moderator Neferet:Ciachnięty cytat, który utrudniał przeglądanie