Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 27.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kiszczu...jak ci tam my emeryci nie znamy wersji angielskiej...hehe....podawaj po polsku.....to my emeryci mozemy miec problem a nie ty.....pomimo tego gratuluje %
-
gratulacje wlotu !!....nie wiem o co chodzi z tym pouczaniem ....wiem ...rozumie top 2 ....ale cię troche ponosi, to chyba jakaś pierdoła, wiec nie będę zawracał sobie głowę.......co tu mowić wiecej to jest tak jak sie jest w terenie i braknie zasiegu lub jest do dupy.......chyba odpoczynek bedzie odpowiednią forma na teraz....drugi złom w ciągu 2 tyg. moze znaczyc że coś jest nie tak......
-
tak zgadza się....zostało na chwile zostawione.....boli troszkę bo to sam sąsiad wbił widły duchownemu ........zgrzeszył bardzo i złamał 7 przykazanie.......ale jak zwykle grzechy zostały odpuszczone.............. a tak poważnie to mi się zasneło.......trudno ,cześć floty poszła....odbudowa jasne ze tak.....dobre eko wiesz szybko pójdzie......gratulacje za wyczucie......lot chyba trwał 15 min wiec się opłacał ..............amen
-
na początek drodzy moi pogratulować trzeba wlotu......dobrze wyliczony......proste ogłoszenia duszpasterskie się przeciągły...heheh...a tak poważnie dzieciaki do szkoły...no i zapomniałem.....złom można było pozbierać ale w czasie jazdy samochodem jest to do dupy - leżało to chyba z godzinę......może czas zmienić parafie.....jakiś urlop.....czas pokaże........
-
piękna akcja......gratulacje.........za atak na bliżniego masz odpuszczone......masz czystą duszę , możesz dalej działać..........obrońcy tyle mam do zaśpiewania -Anielski orszak niech twą duszę przyjmie, Uniesie z ziemi ku wyżynom nieba,A pieśń zbawionych niech ją zaprowadzi, Aż przed oblicze Boga Najwyższego-...........................amen
-
Gratulacje wlotu.......szybka ,ładna akcja........obrońcy zaśpiewam- Niech Aniołowie zawiodą cię do raju, A gdy tam przybędziesz, niech przyjmą cię męczennicy I wprowadzą cię do krainy życia wiecznego. Chóry Anielskie niechaj cię podejmą
-
i znowu SPRYCIARZ RAVEN - HEHEH ....gratulacje wlotu i zysku.....morał z tej akcji trzeba uważać na moony.....*nie zawsze będę miał tyle szczęścia co ostatnio *........na ostatnia drogę trzeba być przygotowany .........obrońcy tradycyjnie pogrzebik gratis - Niech Aniołowie zawiodą cię do raju, A gdy tam przybędziesz, niech przyjmą cię męczennicy I wprowadzą cię do krainy życia wiecznego.........amen
-
wielkie graty........ojciec wielebny bardzo mocno modli się za stateczki emerytów.....heheh......amen.............a obroncy jak zwykle......Niech Aniołowie zawiodą cię do raju, A gdy tam przybędziesz, niech przyjmą cię męczennicy I wprowadzą cię do krainy życia wiecznego............... Moderator Neferet:Ponowie proszę o ograniczenie ilości kropek stawianych na końcu zdania. Podchodzą one pod flood
-
bravo...bravo.........no jak wieczorna msza jest za sojusz z rańca widać efekty .....amen
-
coś ostatnio za dużo złomu kolegę spotyka.......może trzeba dać na msze lub zrobię jakieś egzorcyzmy.....może pomorze.......a tak poważnie gratuluje akcji- bo się należy......po drugie nasz bojownik - inni nazywają go krzykaczem - ma duże poparcie w sojuszu...krótko.......Mrufka moi parafianie już zbierają na tace, a są hojni ...heheheh.........czekam na sygnał.....amen
-
co tu wiele pisać ...... w tym tygodniu liderem jest Raven - akcja/obrona jest rewelacyjna,zgranie jest........agresor- liczę na szybką odbudowę i riposte .....amen
-
Ach - Obrońca... no cóż - radzę się zaprzyjaźnić z z Tymi Panami - albo spakować wink.png powiem tak ...choć duchownemu nie przystoi...../rady masz typowe z pierdla...ty może siedziałeś w ochronkach....heheh