Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 495.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Doktorek na banie to myszy harcują Tak więc lot bez większych emocji i turbulencji Z pozdrowieniami dla Liquida - dzięki za konto ale klepanie eko trochę nudnawe musiałem coś dostawić pozdrowienia dla znajomych [url]https://www.youtube.com/watch?v=BvAUQsbKnLI[/url] Liquid_oddam aka Kobra [Sp z O O] vs. Dissolvere ~ 1236.27% Dnia 01-10-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Liquid_oddam [Sp z O O] ________________________________________________ Mały transporter 4.418 Lekk…
-
Padłem jak Defjot. Zgon wycofał flotę przed dolotem. Czego można było się spodziewać? No nie tego. Gra zeszła na psy. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby być pokroju zgona. Wyleczony. Odbudowywac się nie będę bo rywalizować z takim buractwem nie ma sensu. Nauczony jestem innej rywalizacji i grałem na serwerach i w czasach gdzie taka sytuacja była nie do pomyślenia... A ty Lucky co cieszysz ryjka? Tym dla ciebie jest honorowe starcie? To jest ten honor o którym tak namiętnie pisales? Widać tak.…
-
No he estado aquí por mucho tiempo. No he agregado nada durante tanto tiempo, así que estoy agregando algo allí. Pozdrowienia dla dobrych mordeczek [url]https://www.youtube.com/watch?v=F1oHBcTdKL4[/url] El Profesor [Whisky] vs. Henio Traktorzysta ~ 812.55% Dnia 30-08-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor El Profesor [Whisky] ________________________________________________ Krążownik 9.981 _________________________________________ Obrońca Henio Traktorzysta ______________…
-
No i elegancko wyszło prezes Jak stara mądrość głosi - nic tak nie działa dobrze jak wyrwanie liścia Motywacja zupełnie inna, czujność wyostrzona, wnioski z wtopy wyciągnięte, mniej gadania więcej działania Dzięki za pozdrówki - polecam się na przyszłość Gratuluję pięknej riposty i wypasionego zysku Obrońcy jak pogratulował to SzO!
-
Zapomniałem się wpisać Elegancko wam to wyszło chłopaki! Gratuluję szybkiej zgranej akcji Jak widać - popłaca. Oby więcej takich Dzięki @podlaznik za pomoc realizacji chłopaków celu - twoje statki były im niezbędne
-
Głupie błędy i rutyna co Zgon dobrze wykorzystuje. Masz chłopie dryg do tej gry nosa i dobrze obserwujesz. Ten bash jednak zepsuł całe piękno tego starcia więc gratek tym razem nie będzie. Szo Hidank! Szkoda tylko że Szeryf uczciwości i honoru w grze Art milczy i nie ma nic do powiedzenia jak ktoś wiosłuje PZ po sobie co jest zgodne z regulaminem to złodziej bez honoru. A jak ktoś łamie i to w sposób ekstremalny regulamin to wszystko GIT!
-
Cytat od Lucky Gal: „bo zaraz znajdzie sie ktoś kto wpakuje 2k pln i przeklika 100k ldl nawet bez sury... Kobra nie dal dupy tutaj? No dal tyle ze plny go wyratowaly z opresji, nie odebral czy tam nieupilnowal floty i odkupil swoj blad, jezeli bledu by nie bylo to flota by nie padla- proste? ” Lucky - szanuje twój kodeks flociarza i poglądy. Szanuje twój wybiórczy sposób korzystania z anty zakładam że też masz na niego swój kodeks Szanuje twoją złotą zasadę - dostajesz złoma nie wypada ci tknać …
-
Cytat od Lona P.: „wspanialy RW na zakonczenie dnia, przyjemnie sie czytalo mimo ze kobra zachowal sie chamsko i [ciach] zlom, mogl tylko swoj nakrasc ale nie... pazerny, pewnie z Radomia. Mam szczera nadzieje ze sie nieodbuduje i zakonczy kariere, w koncu rodzina najwazniejsz chlopie! Gaznikowi nalezny szacunek i laczenie w bulu i nadzeji z powodu poniesionych strat i niesportowego zachowania oponenta. SZO, LCD, CRT, DVD. Abstrahujac od main topicu - defjut* pokazal klase poraz kolejny. To praw…
-
Co wy z tym anty na dobrą sprawę mogłem w ogóle jej nie użyć: a) nanity lvl5 pod moonem b) garść boosterow przygotowana na tego typu akcje (dobrze się wcześniej zabezpieczyć) Tu bardziej uratowało mnie anulowanie 28lvl kopalni kryształu która właśnie miałem zapiętą. Poszło jak burza gdyby nie to było by gorzej. Wbrew pozorom anty dużo nie poszło. Tyle co na handlarza co by dex szybko przeklikac chociaż wróć... antyrecek jakoś faktycznie brzmi lepiej A tak na serio to najbardziej w tym starciu sz…
-
Gratuluję Szefie cieszę się że to akurat ty mi spusciles kubeł zimnej wody na głowę! Szacuneczek się należy. To jest gra to są prawdziwe emocje a nie jakieś puszowanie się po kątach SzO dla mnie i dla Ciebie bawimy się dalej, starty są niewielkie szybko odrobimy to nie ulega wątpliwości chociaż moja żona aż krzyknęła że szczęścia i mojej odbudowy by nie chciała :p pozdro