Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-495 z 495.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Starcie w stylu Grubszy Kozak Pozdrowienia i gratulacje składam na ręce reprezentantów MJETKÓW
-
#21 TOP 4 Solo Uni Draco (new PB) No cóż... mimo że tuż za miedzą to sposobem na moonkiling nie dawało rady bo obrońca (Starlord aka Developer) ostatnimi czasy regularnie uciekał na U a jak już był bez U to ciężko było go złapać na większych minutkach a takowy lot w takim składzie do najtańszych nie należy Jak zwykle multum kombinowania a padło jak zawsze Zysk wyszedł nie najgorszy - w miarę blisko, PZ w 98% mój, ale i tak najbardziej cieszę się z tego że udało mi się przebić PB Osiela Obrońcy m…
-
Fuzzy na wszelkie pytania odpowiem na PW - zapraszam, rozwieję wszelkie Twoje wątpliwości jak to się stało że się nic nie stało i dlaczego w ogóle wystartowałem Co do ściągania moonów to przecież napisane było że padło na BFS Poziom komentarzy od lat ten sam hehe I proszę mnie w to starcie nie mieszać - triumf należy się w pełni Matiqowi ubiegł mnie i tyle ja nie mam nic więcej do dodania Najmanowi SzO albo powodzenia w realu
-
Ehhhh... a człowiek się tyle szykował i ceregielił a budowa telepa na lotce kończy się lada dzień... no nie dotrzymał miał być drugi odwet za Osiela Nieeee no Matiq wszystko popsułeś <foch> Bądź co badź sura po właściwej stronie Jeszcze raz graty Lamko Teraz to Cie nie wiem kiedy dogonię też coś takie musiałbym trafić Doman wczoraj za długo się tłuk po nocach z podstawką gęsi to teraz zaspał i padł na BFS...
-
ojjj Osielku moj Ty Osielku... kilka dni mnie nie było a Ty tu takie cyrki odstawiasz :p heh zezłomowanie Ciebie mnie dziesięciokrotnie bardziej boli coby mnie w rece spakowali i ja również nie wierzę że to piszę: 1.Przyznaje racje jarolowi: zepnij Osiole poślady i odkuj cos wtopił a nie tu jakieś farmazony o końcu wypisujesz daj że pan spokój 2. Szczerze gratuluje Pietrzasowi i jego ekipie BGS bardzo ładna akcja, bardzo ładne zgranie 5+! no nie powiem - poza marudzeniem coś tam jeszcze potrafis…
-
"3. A gdzie on napisał, że "skilla się nie zapomina" jest do Jarczyka?? :E" Ano napisał z tym że post już usunięto przez moderatora XP z tymi "kułkami" to się nie popisałeś KÓŁKA / KOŁA - nie chodziło tu o KULKĘ
-
Mocne starcie. Tak galą zatrzęsło że mało mi kulki nie pospadały Brakuje mi tu info o zbiórce PZ, tak to trudno oceniać i gratulować zysku. Gratuluję jednak % bo jest kolosalny (chociaż nie wiadomo komu, bo agresor tajemniczy). Szkoda moonmoona vel złegoleona. Mam nadzieje że SzO będzie.
-
I to mi się podoba Goauld Liść na dobre wychodzi chociażby w moim przypadku tak było to i w Twoim będzie tym bardziej ale później jaka satysfakcja! hehe no z budynkami i badaniami raczej będzie ciężko Odpoczywaj i wróć w dobrym stylu Pozdro
-
Frostbite3.0 nie wiem czego tu nie rozumiesz? Nie ma co tu snuć teorii spiskowych Goauld być może już z rutyny przeoczył zrobic FSa i tyle SzO dla niego. Jak już wielu w tym wątku napisało: Goauld będzie miał okazję zacząć od zera i wykazać na co go stać
-
@Igła "XP dziad nie wstawił klasyka, więc będzie teraz: Ka bum" Hahahahaha! PRO! Idealne podsumowanie zaistniałej sytuacji
-
No coż - tak czy siak nie wypada nie pogratulować. % jest po prostu kosmiczny i z pewnością prędko TOP1 ACS nie zostanie pobity Trochę tego Goauld nagromadził. Dziwi mnie w jego flocie tylko to że mial tak mało śmieciarek jak na takie bycze stado Dzięki XP za pozdro trochę się przez Ciebie wczoraj spociłem - no ale jestem w całości i tego się trzymajmy Ładny team Warriors - było na czym przy śniadaniu i przy kawie zawiesić dziś oko. Goauldowi SZO - mam nadzieje że będzie! Masz duże zacięcie do t…
-
Gratuluję Top 3 Solo taki obrót sprawy był do przewidzenia czekałem tylko kiedy się to odbędzie Pink nagromadził już trochę tych gęsi nie jedna kula by padła Dużo większa część PZta zebrana więc mówcie co chcecie ale i tak Goauld jest sporo na plus śliczne RW, jest na czym oko zawiesić
-
Uuuu to dopiero przydzwoniliście! Gratki wielkie za mega % i piękny zysk Obrońcy SzO!