Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam po raz drugi dzisiaj Dedykacje: Oczywiście sojusz AnT Ludzi z grupy dyskusyjnej: Dawiderr, Czaaja, Kave, Zona_Rolnika I oczywiście Szkodnika Podziękowania dla Vice Delta za cynk. Opis akcji: Miałem skupić się na transporcie surówki, aż tu nagle napisał do mnie gość, na którego regularnie latam. Vice Delta zapytał o podstawkę. Nie miałem floty w tym miejscu, więc szybko zmierzyliśmy czasy, teleport i... okazało się, że pomyliłem kulkę. Postanowiliśmy więc wyliczyć na szybkości. Trochę matem…
-
Witam wszystkich. "Czujesz to? To mój strach, przychodzi do mnie w koszmarach i mam przez to ZłySen..." " Od: nightm4r3 Wiadomość zbiorcza od Malvor 11.01.2018 11:56:30 Od: Malvor Czujesz to? To mój strach przychodzisz do mnie w koszmarach i mam przez to ZłySen... BANG! taki sucharek Wiadomość zbiorcza od nightm4r3 11.01.2018 11:53:59 Od: nightm4r3 Malvor kuzwa zezlomuje Cie ! kopalenka " Pozdrowienia: Standardowo całe AnT Od Zohana: Mamy w sobie moc złomujemy całą noc..... pozdro dla moba, najt…
-
Widzę, że się nie nudziłeś gratki, obrońcom SzO
-
RW bez większej historii. Skan - flota stoi - wlot. Pozdrowienia: Sojusz AnT, Czaaja, Kave, Zona_Rolnika, Dawiderr Szkodnik NoToLecimy Dnia 09-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Malvor [AnT] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.370 Pancernik 998 _________________________________________ Obrońca GenryusaiYamaji [CaF] ________________________________________________ Duży transporter 53 Lekki myśliwiec 1.815 Krążownik 850 Okręt wojenny 355 R…
-
Witam po krótkiej przerwie Zacznijmy od pozdrowień: Cały sojusz AnT - oby nasza średnia złomowań na tydzień nie spadła Ekipę dyskusyjną: Czaaje, Dawiderrka, Zone_Rolnika (przykro mi, że to Wasz sojusznik, ale siła wyższa) i Kave'a - dzięki za podesłanie celu, to jest rewanż za Ciebie Szkodnika - wciąż czekam na Twój wpis Krótki opis: Dostałem informację, że Bolek zezłomował Kave'a, jakieś drobnice. Z racji, że chłopak miał bunkier, ciężko było go ugryźć. Ale popełnił błąd. Wysłał flotę na fs'a z…
-
Ładna akcja panowie. Gratulacje!
-
Gratki wlotu sojuszniku obrońcy pakiet standardowy