Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Puck - ja bym w akademiku wolał zarywać nocki w inny sposób niż grać a przynajmniej grać na kompie Co do kolegi, który pisał wyżej chyba faktycznie masz rację. Jeśli nic z tym nie robią to dlaczego ja mam być bardziej święty od Papieża ??? Dla mnie to jest logiczne, że jeden numer IP powinien przypadać na jedno konto i tyle. Z tym, że jeśli masz jedno konto na danym unii to możesz logować się gdzie tylko chcesz i jak chcesz (bez ograniczeń) jak masz dwa konta lub więcej na jednym unii i się pomy…
-
Właśnie nie że pod koniec wakacji... Pamiętam jak pod koniec maja wystartował Urilel - bardzo fajne parametry, na plus oceniony i teraz nie wiem na co czekają z tym otwarciem... Jak zrobią jakieś dziwne parametry to moim zdaniem nie pozyskają graczy. Nie ma co kombinować tylko: Flota - 2X Eko, badania -4X, 5X, 6X 70% złom Brak złomu z obrony 6 Galaktyk 0,5 Deuter - PODSTAWA +25 pól Ładowność sond - nie mam zdania zakrzywienie układów i galaktyk Na żadnym innym już nie będę grał - tylko takie uni…
-
Straty w panckach ale cóż... leciało co leciało. Pozdrowienia dla 3X i wszystkich znajomych Obrońcy odbudowy. Dnia 09-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ARES [3 X] ________________________________________________ Pancernik 33.968 Sonda szpiegowska 20 _________________________________________ Obrońca Jarema ________________________________________________ Mały transporter 64 Duży transporter 355 Lekki myśliwiec 6.211 Ciężki myśliwiec 2.101 Krążownik 1.010 Okręt wojen…
-
dziob [3 X] & dziadzia komornik [3 X] & DemoN [3 X] & bart_r [3 X] vs. posokowiec [K27plus] 1618.47%
Robert21 - - Starcia U68
PostPo wejściu eko 5X będziecie chyba rzucać tymi gwiazdami jak dziecko cukierkami. Oby więcej takich celów.
-
Wczorajszy dzień udany wygrana Stocha no i ST. Wyścig o starcie wygrałem z innym agresorem, który zabrał część dofarmu a trochę tego leżało... Pozdrowienia dla ekipy 3X no i Tygryska. Aha obrońca został zaatakowany na księżycu planety "LEGIA" - a że wczoraj akcja miała miejsce w święto Trzech Króli to szczególne pozdrowienia dla LECHA - ARKI - CRACOVII Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KANCLERZ [3 X] ________________________________________________ Pancerni…
-
Starcie bez większej historii. Widziałem aktywność obrońcy dlatego nie leciałem, później moja flota wróciła z innego ataku a flota obrońcy nadal stacjonowała. Rano obrońca pogratulował i napisał co zrobił nie tak pomimo aktywności w nocy. Pozdrowienia dla 3X i brata co kiedyś jako top złomował na Draco Dnia 31-12-2017 05:35:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KANCLERZ [3 X] ________________________________________________ Recykler 1 Pancernik 21.000 Sonda szpiegowska 1 ___________…
-
Old Riddick - wczoraj był taki dzień, że postanowiłem nie odpowiadać.. później stwierdziłem, że to nie mój poziom odpowiadać kolesiowi, który na 3 słowa pisze mi 6 linijek... Widzę, że się rozkręcasz i nikt nie reaguje oprócz chłopaków, którzy dobrze moim zdaniem Tobie napisali... Po pierwsze jeśli mam wybierać wolę tracić kasę z złotej karty tatusia niż z programu 500+ OOOOOOOOO Nic ci do tego kolego - stać mnie i tyle. Po drugie taki jednozłomowiec jak ja pyta ile lat grasz żeby dawać mi rady …
-
Zielu nie ma jeszcze takiego uniwersum: flota 1X eko, badania 3X złom 50 % (70% to za dużo... na Urielu musi być 70% żeby zrównoważyć eko 5X..) 25 pól 0,5 deuter acs brak złomu z obrony 6 gal. (chyba starczy...) sondy - nie mam zdania... I proszę o powstanie takiego uniwersum. W ankiecie wyszło eko 5X ale nie ma sensu dublować. 70% złomu jest właściwe dla 5X eko, ale 3X starczy 50%. To jest optymalne uniwersum. Takiego nie ma. Osobiście wolę mniejsze parametry, ale tutaj przynajmniej badania będ…
-
Mnie zastanawiają dziwne nazwy niektórych graczy (posiadaczy forum) zarejestrowanych w tym samym dniu!!!!!!! Flota 1X, Eko 1X ew. 2X - jeśli tak mają wyglądać ankiety nigdy nie przejdzie... Brawo że wysłuchano mojej opcji o której pisałem i wprowadzono 1X, 3X , 5X ... bez 2 X czt 4 X... Na nowe standardowe unii już nie liczę... ale głos oddałem.
-
Kasai ale czy działanie jak np. spółdzielnia mieszkaniowa, która robi ankiety wśród mieszkańców jest ok? Kto bierze w nich udział? Gracze, którzy już grają... A, że najwięcej jest graczy, gdzie wolne unii dominuje to też może dla tych graczy inne wolne nie jest potrzebne...? Dlaczego stwierdzenie, że jeśli nie ma wolnego unii to nie gram jest nie na miejscu?? Ktoś lubi speed a ktoś nie i tyle. Ankieta wskazała na eko 5x i flota 3x i czy waszym zdaniem to jest ok? bo tak chce większość??? Moim zd…
-
Martwi na pewno, że pewnie pojawi się speed... Zrozumcie, że jest spora liczba graczy, która chętnie pogra na standardowych parametrach.. W końcu od tego się zaczęło... Od dłuższego czasu takie unii się nie pojawiło, ile można czekać??? A speed co chwilę wchodzi w różnych konfiguracjach... Osobiście na żadnym innym grać nie zamierzam. Myślę tak samo jak Alexis...