Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 302.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od MisiuPysiu: „Miło mi że jest taki odzew ale czy ktoś się orientuje: Wysyłam flotę z planety na moona z misją stacjonuj o 10:00 i dolatuje o 20:00 na księżyc. ściągają mi księżyc o 15:00. Czy flota wraca na planetę startową? Zakładam że nie widać jej na falandze? Czy flota dolatuje (stacjonuj) na planetę pod zniszczonym księżycem, tym samym ją widząc na falandze (bo z księżyca który został ściągnięty zrobiła się planeta.) I ratunkiem będzie tylko zawrócenie na planetę startową stacjonuj,…
-
Cytat od Starrk: „Myślę, że wtedy starczy obserwacja i solidne notatki: o której znikła flota, o której zniknął właściciel floty, o której wróciła flota, o której wrócił właściciel floty. Popełnisz błąd, a wtedy dostaniesz ogon na tę samą sekundę co powrót floty z niewidocznego PZta Do tego nawet na x1 GS układ obok może zejść poniżej 8 godzin, więc... ” To jest Twój błąd. I GS nigdy nie będzie szybszy od Twojej floty na pzta. Dodatkowo jeżeli masz pokaźną flotę nikt nie zaryzykuje lotu w ciemno…
-
ostatnia litera
Postokrąg
-
Nie potrzebujesz zawracać dolatujesz do pzta i go zbierasz bez żadnych wabiów itd. sęk w tym by nie dalo się go wyliczyć, a kolonizuj to pada moon i jesteś na falandze. Robisz sobie konta najlepiej 2 budujesz astro stawiasz kolonie zapełniasz układ kupujesz im troche anty żeby się konta nie skasowały na urlopie. Zerujesz obrone na planecie i moonie nawet satki. I latasz na PZ proste nie ma pz nie ma liczenia dodatkowo po wyslaniu fsa siedzisz 10-20min na moonie i musisz logować się wcześniej. Cz…
-
Cytat od Elkanen: „Czyli generalnie najlepszy fs to moon>moon na stację lub stacja planeta>moon. ” Nie zgodzę się z Tobą. Jeszcze na U1 zdjąłem moona w układzie dla przeciwnika gdzie właśnie leciał fs stacjonuj moon moon. Kiedy zobaczył Gsy zawrócił flotę. Moon padł a flota dziwnym trafem zmieniła status z stacjonuj(r) na transportuj(r) i szystko widziałem na fali. Najbezpieczniejszy fs to taki którego nie da się wyliczyć, i gsy z układu obok nie dolecą. Chyba że teraz już nie ma tego błędu.
-
ostatnia litera
Postrower
-
Skojarzenia v. 0.3
Postsegregacja
-
ostatnia litera
Postnurek
-
ostatnia litera
Postwazon