Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 302.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ostatnia litera
Post@Redbull50000 od kiedy dzban zaczyna sie na M?
-
Skojarzenia v. 0.3
Postfarmaceutyka
-
Skojarzenia v. 0.3
Postchoroba
-
Skojarzenia v. 0.3
Postgry komputerowe
-
@Ojczyznoslaw nie chodziło mi o konkretne wyliczenia tylko tak ogólnie. Można też inwestować w eko i badania. I jak sam wspomniałeś surki masz więcej niż możesz przetopić i to już robi się problem. Ale co ja tam wiem moje zyski z jednej bitwy to 500-800kk. @Mirmir wiem tylko jak algorytm zacznie Cie nie lubić, to wtopisz na kilku czarnych dziurach. I inne klasy nie osiągną, bo odkrywca musi klikać handlarza.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postpijaństwo
-
Cytat od .:czubulus:.: „Cytat od Mirmir: „Cytat od nowynick: „A co tu Art ma do gadania? Jeżeli chodzi o tą kwestię to czepiasz się akurat niewłaściwej osoby. ” A kto jest głównym łącznikiem między nami graczami a GF ,Święty Mikołaj. ” Antymateria ” Trafione w punkt. Nikt nie zmniejszy pz z 16 lub ich nie usunie, generują zbyt dużo kliknięć w handlarza i skracania budowy floty. Co do przyrostów i tracenia flot w czarnych dziurach, wydaje mi się że są jakieś granice opłacalności wielkości slotów …
-
BoT-LAND
PostCytat od tsa: „Nie prawda, znam wielu ludzi, którzy nie wydają złotówki na gry nie dlatego, że ich nie stać tylko traktują to jak zabawę, odskocznię i są w ścisłym top niejednego uni, ja pół roku na U i dalej top 80 fenrir. ” Każdy kto lata na 16 musi wydawać kase na anty, żeby zamieniać surowce na dex a ten przepalać na 16. To że ktoś mówi "nie kupuje ant" nie znaczy że tego nie robi. Wątpię by ktoś czekał 30tyg na jakieś badanie.
-
Sojusz
PostNa u68 wszystko jest dobrze. Nie wiem czy na pewno wycofało się tamto Twoje podanie. Bo bez sojuszu, powinno pojawić się opcja zakładania sojuszu w zakładce "sojusz".
-
Skojarzenia v. 0.3
Postmedycyna
-
ostatnia litera
Postdiagram
-
Skojarzenia v. 0.3
Postnieznane
-
Skojarzenia v. 0.3
Postupał