Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 302.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ostatnia litera
PostCytat od FINEZJA1: „Mazury ” Mnie raczej zastanawia czemu M nie N? Yamaha
-
ostatnia litera
PostAtlantyda
-
Cytat od KAyto: „A ja jestem przeciw jakimkolwiek zmianą spalanie x1 to naturalny ogranicznik przerośniętych flot ” Wiem że przy eko x7 i wysokim poziomie ekstaktorów to już nie jest bardzo poważny problem, ale biorąc pod uwage UF w przyszłości i potencjał flotowy U68 i Nekkar, to nie wiem czy nasze top10 razem zezłomuje kogos z topki. O prędkości flot i obronie na pz, już pisałem i zdania nie zmienię. Nie chce nikogo obrażać ale to już nudne ciągle czytać ja chce to, to i tamto jak mój 3 letni …
-
Cytat od Wisior: „Te 4kk deuteru na jednorazowego fsa można wydać ” Tak na kolonizuj czy tam stacjonuj między moonami przy prędkości x2 i rano wstać bez floty i moona. 3h lotu gs przez układ Nic tylko przetopić flotę u handlarza i postawić kopalnie. Nie wspomne o tym że pancki w usie będą lecieć 13 min wyjdziesz do toalety i na papierosa i nie masz satek.
-
Spalanie deu na 0.5 pasuje. Obrona na pz nigdy w życiu. Co do predkości flot trzeba się dobrze zastanowić, bo są tego plusy ale i minusy. Przy ataku super ale jak robisz fsa na pz bo mimo wszystko zaoszczędzasz dex, i nie pośpisz 5 godzin to może odstraszać. Jak będzie ankieta kązdy odda swój głos i większość wygra.
-
Witam jak na nowego członka Universum wypada przywitać się ze wszystkimi flociarzami. Przede wszystkim Podziękowania dla Riphagena za konto i towarzystwo podczas lotu. Obońcy BSZO bo spoko gracz, ladnie pogratulował i nawet nick zmienił żeby bardziej pasowało, więcej czasu i lepszych fsów na przyszłość. Jest to też moje nowe PB solo i z tego co widziałem Top6 UTaurus co podwójnie cieszy. Pozdrowienia dla Riphagena, KAyto i pawelt za tych kilka pw, znajomych z U68, sojuszu TEMPLARS_1 z u68 i wszy…
-
Gratuluje byłemu sojusznikowi widze Andre troche tych pancy naklepałeś przez te kilka lat. Bawcie się dalej.