Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Standardzik od dłuższego czasu, jeśli chodzi o team - 2 albo 3 lata temu usadzili mi jedno konto, bo podobno zrobiłem jakieś klonowanie surowców, anulując badanie z innej planety w początkowym stadium gry - a bana dostałem jak miałem kilkanaście milionów punktów WTF do potęgi, jak zapytałem o jakiś dowód, wskazanie momentu kiedy i jak to niby zrobiłem (bo chyba coś powinni mieć skoro nałożyli bana na 27 lat :E), to dostałem odpowiedź odmowną z wydźwiękiem "nie i zamknij mordę nie drąż tematu, ma…
-
Powinien być jeszcze zapis o niekaralności takiego gracza - z uwagi na brak ogólnodostępnego pręgierza, ktoś z Teamu mógłby to zweryfikować. Żaden oszust (czyli w sumie wszystkie robale z PUSH) nie powinien być brany pod uwagę w takim konkursie. Ale jak widzę, temat jest martwy... Więc zgłaszam siebie
-
Czyli niejako przyznajesz się do zasiadania [ciach] Moderator Neferet:Dalsza część wypowiedzi zawierała wulgaryzmy
-
podglad
PostOczywiście A co, siedzieliście całą noc i polowaliście na zbłądzonych?
-
podglad
PostU mnie na Q tak samo ekspedycje wracają, a brak raportu - pamiętaj Whisky że Ruda to członek teamu, nie zwykły robok jak my, więc nie dziwię się że nie ma problemu Aktualizejszyn of sytuejszyn - pojawiły się raporty z ekspedcyji, floty niby wróciły, ale wg licznika ekspedycji dalej jest komplet w drodze - a a te floty co niby wrociły, nie są na księżycu widoczne WRÓCIŁY, ale teraaz już boję się cokolwiek dalej z nimi robić
-
podglad
Postzajebiście, puściłem skany na farmy i wszystkie sloty zapchane, jakby mnie kto zaatakował to nawet nie uciekne panie @Art, wiem że pewnie to olejesz ale tak tylko wyrażę swoje zdanie - ta gra staje się przegównem, nie wiem jak inne projekty GF, ale mi by było wstyd być teraz wysłanniko-pachołkiem tej firmy
-
Rakietowanie?
Post@Art, miło by było mieć Twoje stanowisko w tej sprawie - czy masowe rakietowanie kogoś będzie uznane za spam i ukarane banem? Rakietowanie pewnie jednocześnie z kilku(nastu) planet, tak aby rakietowany nie nadążył robił przeciwrakiet mając pewnie na wysokim poziomie silos i nanity. Pamiętam że zdarzały się akcje że jeden gracz przygotowywał i wykonywał plan wystrzelenia kilkunastu tysięcy rakiet jednej nocy, rekord to chyba koło 50 tysięcy było, i nie słyszałem o żadnym banie. Dodajmy że tak się…
-
Rakietowanie?
PostPomysł na akcję nie tyle złoty, co platynowy Osobiście proszę o dokładną dokumentację akcji - ile obrony spadło, i jakie wiadomości pisała kanciara, coś czuję że nerwy mogą puścić jak cyferki zaczną znikać
-
Ja swojego nicku nie podam, bo chce zachować status incognito po powrocie po latach Ale pamiętam dobre czasy - sojusze takie jak SITR, RoA, 4AD, graczy jak Edek, Limes (choć po tym jak kilka rzeczy się dowiedziałem to kawał śmiecia i tyle), Ko0zza, Mamut, Rocco, Moniaczki, niesławny Gregx i jego perypetie PAMIĘTAM WSZYSTKO, zajebiście wspominam - wtedy ta gra to była świetna sprawa, a teraz to ch..nia z grzybnią
-
Administracja gry jest teraz tak niesprawna, że na każdym uni jest szansa tak grać, jak jesteś ostrożny A mając znajomych w teamie, w szczególności osoby typu ciap albo ruda, to już możesz otwarcie lecieć w uja po całości i nikt ci nic nie zrobi
-
Koronawirus wszedł na serwery A tak na poważnie, to żałosne, może wprowadzą za opłatą grę na serwerze premium? Takim co go zwalnia tylko na 5 minut w ciągu doby
-
ciap nic się nie odezwie, jej cała gra to jedno wielkie oszustwo Na Uni8 zwoziła surowce z kilku kont na jedno, ciułała jak popieprzona, pilnowała żeby je potem wydać naraz żeby nie prześcignąć w pkt kont które ją ładowały Widocznie cyferki miały dla niej taką wartość. A w zabawę z pushandlówkami to chyba bawiła się na każdym uni, żeby potem tylko szczycić się poziomem astro albo ilością transporterów nie wiem jakim cudem trafiła do teamu, powtarzałem to już nieraz, i za każdym razem moje posty …