Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-5 z 5.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Udało mi się w końcu zalogować... 1. Gratulacje za wlot dla Szturmana i Ogniego.. znaleźli tę lukę 30 minutową, której od samego początku gry można powiedzieć nie było.. rodzina się cieszy.. ja odpoczywam.. same plusy 2. Mała wojenka pomiędzy GoT i LSBS nadała sensu tej grze.. po naszej stronie niestety głównie obrona no ale tak to jest jak się staje naprzeciw potężnej armii i wprawionym graczom. 3. Miło było po kilkunastu latach wrócić do ogame.. szkoda tylko że tu aż tak wszystko się zmieniło …
-
Dzięki Palmer za towarzystwo koledze Wiechalexowi zdecydowanie mniej czujności bo już kilka razy leciałem.. tym razem ku mojemu zdziwieniu się udało. Jak się okazuje dużo nie brakowało do ucieczki.. tym bardziej cieszy wlot. Złom to tylko dodatek. Sukces i bez złomu by był Szybkiej odbudowy!
-
Na początku gratulacje akcji i kilka sprostowań: 1. cyt. "Ta mini wojenka trwa już kilka dni między naszymi sojuszami przez bezsensowne farmienie naszej sojuszniczki." Nie ma czegoś takiego jak bezsensowne farmienie - każde jest właściwe gdy przynosi zyski dla Was to miniwojenka dla nas wojna Czterech Waszych graczy ma tyle floty co cały nas sojusz.. mimo to będziemy walczyć do ostatnich sił 2. Jak Wy strzelacie ponad 8500 rakiet (ponad polowa w obecności gracza) to uważacie strzelanie za sensow…