Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia wczorajszego rozesłałem odpowiedzi na Wasze zgłoszenia, dzisiaj nie dostałem żadnych, a tymczasem, borem, lasem, gracze Supreme, Profesorek, SzczurekApst z uni Virgo w ogóle jeszcze nie wysłali zgłoszenia, natomiast gracz Koszmarna Owca z tegoż samego uni wysłał zgłoszenie z błędnego adresu email. Termin mija jutro, proszę nie przegapić szansy.

• Dzisiaj dotarła również lista dla Virgo więc i dla tego uni zostały rozesłane emaile. Proszę sprawdzić swoje skrzynki odbiorcze. Jednocześnie informuje, iż ostateczny termin upływa dnia 15.03.2019 (piątek) godzina 20:00.

• Regulamin Podforum Wojny

wakat - - Wojny

W związku z prośbami użytkowników kierowanymi do nas od jakiego czasu w Regulaminie Wojen wprowadzamy następujące zmiany: W punkcie 4 deklaracji wojennej zwiększa się próg maksymalny zakończenia wojny do 100 000% (33 000kk strat dla systemu Antaresa) W punkcie 5 deklaracji wojennej zwiększa się próg maksymalny rw zaliczających się do wojny do wartości 500% (166 500k strat dla systemu Antaresa) Nowe wartości obowiązują dla wojen wypowiedzianych od momentu zamieszczenia tegoż posta.

• Reszta uni Taurus oraz zgłoszenia które napłynęły od wczoraj - zrealizowane. Proszę sprawdzić swoje skrzynki odbiorcze. Niestety nadal nie mam listy osób uprawnionych do odbioru nagrody z uni Virgo - jestem w trakcie ustalania na czym polega problem z stworzeniem rzeczonej listy.

• Czas na zapisy powoli dobiega końca, proszę nie przegapić szansy na wzięcie udziału w zabawie i zdobycie nagród.

• Termin zakończenia wojny upłynął, wynik jako w tytule. Temat zamykam.

• Brak rw przez okres ponad 3 tygodni co oznacza, iż wojna zostaje uznana za nierozstrzygniętą. Temat zamykam.

• Próg zakończenia wojny osiągnięty, wynik jako w tytule. Temat zamykam.

• Termin zakończenia wojny upłynął, zatem wojna zakończona. Nie widzę aby któraś ze stron podliczyła wynik wojny, zatem podliczenia dokonałem sam. Wynik wojny prezentuje się jako poniżej: [SEPY] SEMPY MROKU 2163,29% vs Zboczki [Zboczki] 3704,30% Miały miejsce kilkukrotne zmiany nazw sojuszów, rw zaś jest sporo zatem pod spodem lista zaliczonych procentów, jakby się coś nie zgadzało proszę napisać pw. Temat zamykam. (Ukryta treść) (Ukryta treść)

• Gracze z uni Libra proszeni i sprawdzenie swoich skrzynek emailowych, odpowiedzi na Wasze zgłoszenia zostały rozesłane, z czego jedno było błędne - tym bardziej więc zachęcam do sprawdzenia maili. W międzyczasie dostałem listę z uni Taurus, część odpowiedzi została rozesłana, reszta pójdzie jutro.

• Przyjęcie wojny nie jest konieczne dla jej ważności. Natomiast istotnym jest, iż maksymalnym dozwolonym progiem rw jest 100%, progiem zakończenia wojny zaś - 25000%. Większe wartości są jak najbardziej możliwe ale tylko za zgodą obydwu stron konfliktu. Zatem o ile się nie dogadacie, to obowiązywać będą progi podane wyżej.

• Cytat od Yossarian: „W imieniu NZD wyrażam wolę zaprzestania działań wojennych i uznania RiO zwycięzcami wojny. ” Potem trochę namieszaliście, nie mniej wydaje się, iż tak czy inaczej wojny wygrywa RiO. W przypadku wątpliwości proszę o pw. Tymczasem wojny wygrywa RiO. Temat zamykam.

• Jak dotychczas otrzymałem tylko listę osób nagrodzonych na uni Libra. Gracze z tegoż universum otrzymają jutro odpowiedzi na swoje zgłoszenia.

• Uprzedzając ewentualne pytania - zmiany w zasadach przyznawania nagród, o których mowa w tym poście obowiązują również dla uni Taurus, Libra, Virgo. Jeśli ktoś już zdążył wysłać zgłoszenie po nagrodę i chce zmienić swój wybór - proszę o dokonanie korekty zgłoszenia.

• Nagrody S&D

wakat - - Seek and Destroy

W związku z ostatnimi zmianami, które nadały zdecydowanie większe znaczenie badaniu "Technologia nadprzestrzenna" zostają wprowadzone ze skutkiem natychmiastowym następujące zmiany: Punkt 2 Nagroda dla najlepszego złomiarza Pierwotny zapis Cytat: „nagroda: podniesienie poziomu jednego badania o jeden poziom spośród następujących: szpiegowska, komputerowa, opancerzenie, bojowa, osłona oraz napędy spalinowy, impulsowy, nadprzestrzenny ” po zmianie Cytat: „nagroda: podniesienie poziomu jednego bada…

• Maile prosimy wysyłać jak najszybiej po opublikowaniu wyników przez opiekuna S&D! Proszę nie czekać na ostatnią chwilę! W celu otrzymania nagrody należy napisać mail na adres nagrodysd@ogame.pl w treści maila OBOWIĄZKOWO należy podać rodzaj nagrody, który nam przysługuje oraz obowiązkowo skorzystać z szablonów podanych poniżej: 1. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla zwycięskiej drużyny: Kod źródłowy (7 linii) 2. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla ak…

• Ogłaszamy start zapisów na uniwersach - Wezn - Xanthus - Yildun - Zibal - Aquarius Zapisy trwają do 14.03.2019 23:59. Po więcej szczegółów zapraszam tradycyjnie do Terminarza

• Z powodów wojny usunąłem ostatni wers - proszę nie posługiwać się tego typ słownictwem. Jednocześnie przypominam, iż jeśli obydwie strony wyrażą zgodę na próg rw wyższy niźli 100% to można takowy próg ustawić.