Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Maile prosimy wysyłać jak najszybiej po opublikowaniu wyników przez opiekuna S&D! Proszę nie czekać na ostatnią chwilę! W celu otrzymania nagrody należy napisać mail na adres nagrodysd@ogame.pl w treści maila OBOWIĄZKOWO należy podać rodzaj nagrody, który nam przysługuje oraz obowiązkowo skorzystać z szablonów podanych poniżej: 1. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla zwycięskiej drużyny: Kod źródłowy (7 linii) 2. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla ak…
-
Mogę coś zawsze zarchiwizować @Neferet ?
-
Stan na 02.04.2019 15:40 pokazywał sojusz jednoosobowy. Oczywiście zapomniałem, iż obydwie strony kombinują na potęgę i nie poprosiłem o sprawdzenie godzina po godzinie - i święta racja, iż winien być zdecydowanie bardziej przewidujący, za co przepraszam. Wobec powyższego wojna zakończona, sojusz uniwersum 22 [u22] przegrywa z powodu manipulacją liczbą członków sojuszu. Temat zamykam.
-
Uprzednia wojna została zamknięta z powodu manipulacją ilością graczy sojuszu. Zamieszczony został na temat tego screen, otrzymałem również potwierdzenie z ekipy gry, iż sojusz jest 1-osobowy. Otrzymałem następnie informację, na czym polegało owe masowe opuszczanie sojuszu i dokonałem edycji swojego posta celem lepszego wyjaśnienia sytuacji - można poczytać tutaj Nie zmieniało to w niczym wyniku wojny albowiem nie złamano tutaj żadnych zasad gry lub forum - gracz został przyjęty do sojuszu dobro…
-
Wobec wątpliwości, które jako widzę już się gromadzą, uprzejmie informuję co następuje: 1. Wojna zaczyna się w momencie zamieszczenia posta z deklaracją wojenną na forum, co oznacza, iż 30 dni należy liczyć od 30.04.2019 22:36. 2. Warunek wojny w punkcie 4 deklaracji wojennej Cytat: „ustrzelenia lidera danego sojuszu altomatycznie konczy wojne zwyciestwem ” nie jest warunkiem standardowym, zatem wymaga zgody sojuszu przeciwnego. Jeśli w przeciągu 24 godzin od napisania tego posta nie otrzymam in…
-
Rw z tego posta klikamy zalicza się do wyniku - regulaminowe warunki zostały spełnione. Względem sond - w Regulaminie Wojen I.5 znajduje się zapis Cytat: „(dozwolony jest niewielki udział gracza spoza sojuszy biorących udział w wojnie jednak jego flota lub obrona nie może przekraczać 5% całkowitej wartości floty lub obrony agresora/obrońcy biorącego udział w konflikcie) ” myślę, iż nawet bez liczenia widać, iż sondy tych 5% wartości floty nie przekraczają. Rw opiewa na 18 573,62%, miało by zapew…
-
[TR] Totalna Rozpierducha &[NuN] Nie ufaj Nikomu (16372,90%) vs [WIAARA] WIAARA (0%) ZAKOŃCZONA!
wakat - - Wojny Fenrir
PostPróg zakończenia wojny osiągnięty, wynik jako w tytule. Temat zamykam.
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 5772,25% vs Old School [OLD] 257664,88% Zakończona
wakat - - Wojny Wezn
PostZ tego co widzę jeden z drugim koncentrują się na wałkowaniu ciągle i ciągle tego samego tematu co raz bardziej zapędzając się w swych wypowiedziach. Z tego co widzę wynik wojny aktualny, więc temat zamykam, oczywiście najpierw poprawiając próg zakończenia i próg na rw na maksymalny w momencie wypowiedzenia wojny.