Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
To by wychodziło 98 układów jak by liczyć lewo i prawo
Ten dok ma takie przebitki że nie chcem ale muszem go kupić bo znów może być w kolejnym evencie Na 11lvl można se odżałować
A podpowiedzi nie wyskakują że musisz wpisywać ilości?
Libra to nowe unii? Na startych to wybór jest tylko jeden a na nowych są całkiem zbliżone wartościowo.
A ile dostaniesz z pełnego pakietu na nowym unii? Tam to najlepiej cmy brać
Ta klasa z 5lvl pójdzie do ekwipunku czy od razu się odpali?
Jak to wcześniej działało bo teraz jak ustawie na ekspedycje i przytrzymam enter to wysyła 417dt i 1ss jeden za drugim?
A klonowanie wydobycia już naprawili bo coś dawno nie miałem ?
Pole wrakowe pojawi się, jeżeli przynajmniej 5% floty w walce i ponad 150.000 surowców- punktów zostanie straconych
Jakieś pola do planet by dali w nagrodę albo pełzacze
Można będzie sie przenieść do innego kraju z tego cmentarza?
no to mnie kalkulator w konia zrobił * Sensor phalanx system * 50 * Sensor phalanx level * 9 * Sensor phalanx range * 115 systems, from 434 to 165
Myślałem że pójdzie przytrzymać enter i zrobić szybką zwózkę sury a tu klops nie działa mi Auto-switch to next planet/moon