Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00%
edes - - Hall of Fame
PostSkoro żeś sie nie puszował to może wyjaśnisz gdzie swego czasu znikały surowce z graczy benek, [ciach] i jeszcze jakaś krypta tam była w twoim układzie ale nicka już nie pamiętam. W czyim posiadaniu jest konto cien i kto tak szybko zaraz po porzuceniu planety wyczyścił gracza theGodfather ? Moderator Indestructible:Upominam; podawanie koordynatów jest zabronione.
-
ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00%
edes - - Hall of Fame
PostHaha pyrke tam posadzili żeby konto wystawił a wciskają ludziom że jakaś babcia tam gra i do tego zbycha wkręcili w pusza A to co to jest ? Multikonto Multikonto Starrk vel Lord Pyrek/White Hand
-
129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
edes - - Hall of Fame
PostCiekawe gdzie wy tu push widzicie ? Jedyne co tu jest podejrzane to ten ban 1sek który był pewnie sygnałem dla goku że zaraz bany polecą i trza startować. Widać wims zdupcył całą finezje tej akcji Akcja z pręgierzem jest mi już znana tylko że loty odbywały się gsami na zwykłym speedzie na obrońce który nie spodziewal się bana
-
edes - - Hall of Fame
PostNo szkoda tej pracy bo tak długo zbierał sure żeby ta flota powstała Kolonia [ciach-kordy] (Gracz: A_B) z dnia 10-15 Metal: 54.408.268.868 Kryształ: 36.332.677.299 Deuter: 9.024.251.928 Energia: 0
-
TOP 1 SOLO; ZbyszekNiszczarka [Kupcy] vs Hans Kloss [DSP ] - 103756,76% + 37586,06% + zbiórka
edes - - Hall of Fame
PostCytat od Starrk vel Lord Pyrek: „Spoko loko, jutro zapewne będzie ban wyjaśniony i GO będzie zobligowany do wystosowania pisemnych przeprosin dla Zbyszka w gazecie Wyborczej, bo on taki uczciwy przecie :E” W rzeczy samej bo jak nie to zbychu skasuje konto tak jak ci z zs-u
-
TOP 1 SOLO; ZbyszekNiszczarka [Kupcy] vs Hans Kloss [DSP ] - 103756,76% + 37586,06% + zbiórka
edes - - Hall of Fame
PostCytat od mielek777: „a nie przyszło Ci do głowy inteligencie ,że przez 3 miesiące miałem urlop ? skąd miałem 65kkk surki ? - z złomowania od marca do września, pewnie gdybym nie ciułał i przetopił jednorazowo tylko przetapiał na bieżąco to nie było by takich płaczów ale to moja sprawa jak gram.” Jakbyś przetapiał na bieżąco to byłbyś za wysoko w top żeby się legalnie puszować bo się założę że surka tam spływała z innych kont
-
edes - - Hall of Fame
PostE tam czepiasz się niechcąco skonwertowały mu się recki zbyszka Ciekawe czy długo myślał nad tą historyjką
-
AntiGameReborn
PostW operze 22 zmienił się sposób aktualizacji antigame bo utknąłem na wersji 5.8.5 ? Teraz jak naciskam instaluj najnowszą wersje to nic się nie dzieje
-
AntiGameReborn
PostNie pokazuje mi ilości statków w statystykach Coś trzeba zaznaczyć w opcjach antigame czy coś nawaliło ?
-
Top 1 ACS uni Electra; Zima i Skipa [BlackSun], ZostanMoimPztem aka Candy i terry [300], blitz aka typhoon vs stefanek i STIMO [--S--S--], Wolverine i aggressive i NaZz aka Syberius [DREAMS] - 936675,22% + zbiórka
edes - - Hall of Fame
PostWidać że sam zainteresowany najmniej ucierpiał w tym starciu a reszta sie dla niego poświęciła Ta bitwa odbyła sie na moonie czy na planecie że wyżej wyczytuje że pół uni recki słało, a to ten i ten brał udział w obronie ? Graty wszystkim wypasionego procenciku, raczej nie do pobicia chyba że połączą unie i walniecie tego nolife'a to będzie z 2melony%
-
AntiGameReborn
PostTeż używam opery i mi sie samo aktualizuje Musiałem posłać fsy z firefoxa bo by mnie krew zalała
-
AntiGameReborn
PostGdzie się wyłącza aktualizacje żeby sie samo antigame nie aktualizowało do najnowszej wersji bo jest coraz to gorzej, teraz to nawet floty wysłać sie nie da bo ino ładuje i ładuje. Wyłączenie antigame nic nie pomogło trzeba było wywalić całą przeglądarkę i zainstalować od nowa bez antigame i dopiero ruszyło normalnie
-
AntiGameReborn
PostW tej grupie gracz "aktualny" to można tylko 12 graczy zapisać czy można to gdzieś zmienić ?