Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Osoby nowe i początkujące
edes - - DiD Quantum
PostPowinni zamknąć ten projekt i uwolnić wszystkie dinozaury od tej gry bo kto to widział żeby grać 10lat w jedno i to samo
-
Lobby- problemy kto ma ?
edes - - Błędy w grze
PostNie da się obejść tego lobby i wbijać bezpośrednio na konto z linka bo nie mam zamiaru kupować nowego telefonu skuli gry?
-
Lobby- problemy kto ma ?
edes - - Błędy w grze
PostA jak mam wygenerować ten kod jak nie mam dostępu do neta ? Bo jak bym miał neta to sobie sam zrobie fsa. Co to za tłumok wymyślił
-
Lobby- problemy kto ma ?
edes - - Błędy w grze
PostIdzie teraz prosić kogos o fsa czy wbicie urlopu nie podając hasła do lobby?
-
[ZLY SEN] Zły Sen vs [FeMBRJ] Federacja Miedzygwiezdna Nierozstrzygnięta
edes - - Wojny Quantum
PostNie zapomnijcie wywalić tej pushówki qurdemole bo będzie was kapował
-
Cytat od Art: „Cytat od kaito: „Ankieta odnośnie specyfikacji nowego uniwersum, która została zaproponowana w grze była dla każdego gracza z każdego uniwersum do wypełnienia? ” Ankieta została rozesłana do top2000 na każdym serwerze.Wyniki są dość interesujące... Do tej pory zebraliśmy 2,6k głosów co wygląda bardziej reprezentatywnie niż ankieta na forum z ~200 głosami... ” Bo teraz mogę oddać 20 głosów a wcześniej na forum 1
-
Błędy wersji 6.x TYLKO TUTAJ
edes - - Błędy w grze
PostZaprosiłem znajomego poprzez link i wywaliło go do 5galaktyki a ja mam wszystkie planety w 1 a w około same pustki to o co tu chodzi??
-
Taki projekt
edes - - DiD Quantum
PostCo za dekle więcej paliwa spalili niż warta była obrona i pewnie anty jeszcze wywalona Ty tam lepiej uważej żebyś sam nie wylądował na wiecznym urlopie bo do perma to już chyba dużo nie brakuje
-
Błędy wersji 6.x TYLKO TUTAJ
edes - - Błędy w grze
PostCytat od Zoonk: „Czasami po zmianie planet przy widoku stoczni, badań, obrony, surowców - wyrzuca na podgląd zamiast na analogiczne okno na innej planecie. Nie zauważyłem jeszcze w tym żadnej prawidłowości. ” Też mi się tak robi ale tylko na planetach/moonach na których się coś buduje i omyłkowo kliknę na klucz a nie na planetę
-
AntiGame na CHROME
edes - - Błędy w grze
PostZainstalowałem na firefoxa i antigame znikło ;/
-
Taki projekt
edes - - DiD Quantum
PostKtoś będzie zawiedziony żeś mu pushówkę rozwalił dokończ to rakietami i będzie niezła farma Weź się też za thanatosa bo to też czyjaś pushówka
-
AntiGameReborn
PostA moony w pomocnych linkach jak załączyć ?
-
Dok kosmiczny
edes - - Zadawanie pytań
PostStatki odbudowane a nie wyjęte z doku są uwzględniane już w statystykach ? Jak stracę 1000GŚ na unii z 30% pz to ile mi wrócą a ile na unii z 70% pz?