Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Reklama
edes - - Zadawanie pytań
PostNie posiadam bo nie był potrzebny
-
Reklama
edes - - Zadawanie pytań
PostCały dzień wywala mi na pół strony reklame gry TERA. Wysyłam flote na atak naciskam dalej a tu mi się nowa karta otwiera bo nagle się reklama otwiera. Tak to teraz będzie wyglądać ?
-
Jak się nie podoba taki przelicznik to zawsze jest handlarz który nie daje nawet 3:1 Najlepiej zakazać zsyłania surowców na słabsze konta to znacznie skomplikuje puszowanie
-
gruba prazynka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & inker [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Karlos [UNITED] ~ 13684.32%
edes - - Starcia U68
PostTen drugi wlot to wyszedł na plus czy minus?
-
Edward Teach [NPF] & EvenemenT [NPF] vs. WrzucNaLoooz [KOMPANIA] ~ 11798.09%+43333.79%
edes - - Starcia Quantum
PostCytat od DarthMario.: „Nigdy nie bądź taki pewny, powroty mogą być zabójcze cos o tym wiem. ” Ciekawe co tam poleci jutro na Heppy Milfa na powrocie czy będzie jakaś niespodzianka
-
BedeBralCie [BP corp] vs. Death1230 [NoM] ~ 2230.47% , BedeBralCie [BP corp] vs. Death1230 [NoM] ~ 1473.94%
edes - - Starcia Libra
PostA z czego te % jak tam nic nie było u obrońcy
-
Marys [PACZKA] & chemikos [PACZKA] vs. Miecz Poranka [NPF] ~ 1235245% KLIK KLIK PZ ZNIKŁ TOP 3 SOLO SPEED PL i WORLD JAKIEŚ TAM
edes - - Starcia Quantum
PostCytat od Sword of the Morning: „Marys, ja nie mam pretensji do starcia bo dałem się spakować jak ostatni.... Chodzi mi tylko o to, że przy takim zamulaniu wysłaniu 1 fali recków trwało prawie minutę, a do tego chciałeś żebym jeszcze klikał recki, wysyłam surę na moona bo leciałeś i na planetę i na moona. Masz przykład kiedy zostawiłeś ten złom - w 3 minuty zniknęło 10kkk złomu, do tego jakoś nie udało Ci się już trafić tej sury bo albo wszystko leciało w OW albo z transportem z/na moona/planetę.…
-
markus [KAC] vs. Ufo -----> 5432 % tankowanie na stacji warriors :) part 2/4
edes - - Starcia Libra
PostW sumie dobry sposób na wyczyszczenie puszówki wysłać flotę, wbić urlop i zwalić że to czyjeś konto i GO może mi naskoczyć równie dobrze mógł tam warriors lecieć i zwalić na wintera