Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A można ogłosić bankructwo bo ja nie mam z czego zapłacić za deuter?
-
Nie ma żadnego ale wprowdzadzić to na virgo i już bo z fsami to tam jest katorga @Art popytaj tam na górze czy ta opcja 1% jest możliwa
-
To że dali termin do poniedziałku to jest największy wał.
-
Ja nic z tego nie mam tylko straty w satelitach ale to ma być push według zasad to coś nie halo?
-
A pro po tego punktu Próby moonowe Próby moonowe świadczone przez słabszych graczy muszą być rekompensowane w wysokości surowców wydanych na próbę lub ich równowartości w ramach dozwolonych przeliczników (w rozliczeniu można uwzględniać zebrany złom). jakiś typ sobie upodobał moje planety i co tydzień rozwala o nie jakieś śmieci z ekspedycji czy muszę mu teraz dopłacać te brakujące 30% ?
-
Ale to konto które czerpie z tego korzyści to dostanie bana czy tylko sure odsyła a słabsze konto dostaje bana?
-
Jeszcze mi powiedz że będziesz wymieniał za te 2,5 1,5 i tak klikasz do oporu to co za różnica
-
2:1:1 jest dobry chyba dla tych co prowadzą multi bo w innym wypadku się to nie kalkuluje stąd ten płacz
-
Art napisał(a): Obostrzenia dotyczące handlu surowcami Handel surowcami musi zostać przeprowadzony z wykorzystaniem maksymalnego przelicznika surowców w następujących przypadkach: - pozyskania surowców w ramach darowizny od silniejszego gracza O co tu chodzi ? że nie można będzie wspomagać słabszych kont w rozwoju?
-
Reguła bash a moonmaking
edes - - Zadawanie pytań
PostZa nie zgłoszony bash nie ma bana
-
Majas jak to robisz
edes - - DiD Quantum
PostCiśnij tam na top1 zobaczymy jak cios wylewa swoje żale bo pushowania swojego sojusznika to nie widzi
-
WestBam Koniec
edes - - DiD Quantum
PostTam zapomniał dopisać tylko poważne oferty
-
Top1 Acs/Top1 Acs.ogame.plx2: Zuy sen [B-S] & Rolnik Szuka Zony [B-S] & Triss [B-S] & Zapalskyy [WETERAN] & Zyla [WETERAN] vs. janki69 ANTY-PiS [A F] ~ 999625.62%
edes - - Starcia Yildun
PostJak na ilość sond które tam miał to te przyrosty nie są jakieś wygórowane na szczęście sondy się nie odbudowują i będzie więcej dla innych farmerów
-
AntiGameReborn
PostZainstalowałem AGR na opere i gdy otwieram wiadomości to wtyczka się całkowicie wyłącza. Ktoś wie czemu?