Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Autouzupelnianie floty
edes - - Błędy w grze
PostJak nie jest błąd ogame jak mam wyłączone AGR i też nie działą tak samo na telefonie
-
Spalanie deuteru
edes - - Błędy w grze
PostSpecjalnie wybrałem generała żeby mieć darmowe recki więc jak to zmienią to chce ponowny wybór klasy
-
ruchy flot w podglądzie
edes - - Zadawanie pytań
PostMusisz w galaktyce siedzieć to będzie widać Czemu na leda nie ma tego problemu jak to te same wersje
-
Cytat od _Pawelos_: „za 4 h mogę zejść z urlopu @ackra naprawdę chcesz zobaczyć raporty ze sprzedaży takich flot i podobnych ofert, wtedy nie będę potrzebował screenów 420bff82f2695.jpg Bo będę mógł wklejać raporty z wykonanych zakupów. ” Ludzi wystawiają takie oferty a jak nikt im tego nie kupi to ile z tego przepada?
-
Cytat od Art: „Otrzymałem kolejną korektę do wzoru na zysk z ekspedycji: Cytat od Art: „+X% do zysku z pomyślnych ekspedycji Gdy posiada się aktywną klasę wzór obliczający zysk z ekspedycji jest następujący: (Podstawowa wartość łupu + bonus klasy) * prędkość_ekonomii Wartości domyślne dla prędkości eco 5 wygląda to tak: (1+0,5) * 5 Pionier daje bonus w wysokości x2 dla podstawowej wartości łupu na ekspedycji Oba bonusy można łączyć, zatem w przypadku Odkrywcy i Pioniera we flocie: (Podstawowy łu…
-
Cytat od dexPL: „Push konta, które jeszcze niedawno były złomowane na deuter u handlarza, teraz obrócą się w najaktywniejszych handlarzy na rynku. I będą sprzedawać gsy po 8k metalu, lmy po 3k metalu, a czasem nawet dopałkę 30% deuteru za 200k metalu. Taki instynkt handlarza. ” 200k to odpowiednia cena tym bardziej że kupi je na licytacji za 50kk
-
Równowaga klas
PostPo takiej aktualizacji to uni dla mnie jest skończone wracam na stare śmieci
-
AntiGameReborn
PostTam nawet bez AGR nie działa dobrze wybieram mtki w raporcie szpiegowskim przechodzi do floty ale nie wybiera ich ;/