Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Printex: „Cytat od edes: „Cytat od @Piciu: „Jaki? 250kk dziennie (1200kk / 5 dni)? Musiałby mieć eko na poziomie 1kkk wydobycia (25% z 1kkk = 250kk). Pokaż mi takich górników. ” Mam taki dzienny bonus 175kk/45kk/46kk x7dni to sobie policz ” To nie dzienny bonus, a raczej dzienne wydobycie przy eko x7, wiem bo mam nieco większe na Belli. Zapominasz, że odkrywca w tym czasie też ma eko. ” * Pełzacz (Liczba: 1.056) * * 309.809 * 80.293 * 116.382 * Zbieracz * 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.…
-
AntiGameReborn
Postwydarzenia - lista zdarzeń
-
Cytat od Muniek: „Cytat od chill: „ale przecież oferty na rynku są publiczne, nikt nie broni kupić szybciej oferty multikonciarza. ” Oferty multikont robi sie w drugą strone. Nie wystawiasz GSia za 70% ceny do sprzedania tylko wystawiasz oferte kupna GSia za 70% ceny. Wtedy nikt normalny Ci nie sprzeda - tylko multikontem se klikasz ” Ale jak dajesz zapytanie na 5mld dexu to tobie policzą podatek
-
AntiGameReborn
PostCzemu nie idzie dokładać do trampków surki która się na bieżąco wydobywa ?
-
AntiGameReborn
edes - - Zadawanie pytań
PostWysyłka floty przez rutynowy fs nie zabiera mi tych nowych statków ;/ też tak macie?
-
Cytat od dexPL: „Obecnie na rynku są jeszcze jakieś normalne transakcje - bo ludzie kupują pełzacze i pioniery. Ale za kilka dni 99% transakcji na rynku to będzie push i nabijanie flot. I tak przez najbliższe minimum pół roku. Jak to @Art pisał - przyzwyczajcie się do nowego świata. ” bo te nienormalne tak szybko jak się pojawiają tak szybko znikają
-
TOP1 SOLO POLAND&WORLD : pl1 [IRA] vs. EvenemenT [NPF] ~ 2083364.03% , pl1 [IRA] vs. EvenemenT [NPF] ~ 25628.95%
edes - - Starcia Quantum
PostNo z tymi reckami to przegięcie zwłaszcza że tu potrzeba było ich w brud Graty i podwojenia zysku na ryneczku Ile % wróciło do agresora w formie doku ?
-
Cytat od Winter: „Cytat od drakon: „Na dobrą sprawę transporterami też możesz się wymienić ze swoim multikontem 1:1 metal deuter. DA SIĘ. Łamiesz wtedy obowiązujący regulamin gry dostępny na forum. Możecie sobie poczytać, dokładnie punkt "Push". Czy to poprzez rynek czy w wolnej wymianie przeliczniki dalej obowiązują i albo będziecie odsyłali, albo mam nadzieje wam pokasują te multikonta i pobanują na kilka tygodni. ” To czekamy na bany na ledzie , tam przelicznik dla normalnego handlu był ustal…
-
Autouzupelnianie floty
edes - - Błędy w grze
PostCytat od Bearded: „Co za bzdury! Nigdy nie widziałem czegoś takiego, aby GF dało autouzupełnienie parametrów do misji Atakuj... Zespół AGR udostępnia za darmo swój projekt. Nie oczekujcie, że na pstryknięcie palcem dostaniecie oficjalną aktualizację. Dżyzas... Nie chcę tu nikogo obrażać, ale trzeba mieć naprawdę iq ziemniaka, żeby (samemu, świadomie dodając osobno rozszerzenie) tego nie ogarniać. Ja sam nie jestem programistą, ale domyślam się, że oni teraz starają się poprawiać co trzeba. Jak m…
-
Autouzupelnianie floty
edes - - Błędy w grze
PostZ raportu szpiegowskiego same się uzupełniały mt/dt wybrane do ataku wiem bo grałem cały czas bez AGR