Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Muniek: „Nikt sie przez swieta i sylwestra nie wypowie. Ludzie mają wolne, nie pracują. Art nie powie bo nie ma kogo zapytac, programisci nie pracują. Jest wolne ludzie, wolne. ” Wydaje mi się, że w takich korporacjach jak Gameforge są osoby, które są i czuwają nawet w święta. Tym bardziej, że ich produkty to gry multiplayer nad którymi trzeba czuwać bo w każdej chwili może paść serwer. Zresztą było to widać gdy Art obudził się dać bany chłopakom za korzystanie z rynku i GF również zare…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Void: „A jesteś w stanie mi opisać na czym dokładnie polega ten bug? ” Korzystanie z bugów łamie Zasady Gry. ” Mówi to ta, która ma X deuterówek prowadzonych przez znajomków i tak rozwinęła konto na handlu No ale to przecież nie multikonta bo Ty się na nich nie logujesz, tylko prosisz o to innych Ale chyba żadnej nowości nie powiedziałem, ale jako że team podpadł obrywa każdy. Pani krystaliczna
-
Cytat od Apofis: „ to wszystko jest marża. ” To jeszcze doczytaj jakie są marże w handlu, jeśli już dyskutujemy na 'poważne argumenty dla dorosłych'. Kilka osób Ci mówi, że ta oferta jest 'lewa', a Ty mówisz, że jest ok. Skoro cena jest ok to kup po takiej cenie. Ba, powiem więcej - Twoim zdaniem ta cena jest okazyjna bo mogła być przecież jeszcze większa. Dosłownie promocja, bitwa jak o karpie w Lidlu.
-
Kiedyś ankiety były robione na forum, z tego co pamiętam to była tam możliwość widoczności kto jak głosował. Może wrócić do tego by ankieta była publiczna, robiona w tym wątku. Ograniczy to w jakiś sposób głosy osób które grać nie chcą a głosują dla zabawy, a zacieśni krąg do osób które śledzą temat bo chcą zagrać na nowym uni. Zacytuję tu jeszcze @smoki Cytat: „Przypominam, że ankiety mają charakter poglądowy i nie są zobowiązujące. Ostateczna konfiguracja może ulec zmianie. ” Skoro mają charak…
-
Te ankiety to idiotyzm, głosują ludzie którzy nigdy nie zagrają na tym uni. Głosują na złość, dla zabawy. Na ogame.us dużo ciekawsza konfiguracja. Uni po angielsku więc najprościej tam zagrać. 4x Fleet, 6x Eco, 12x Research, +25 fields, Circular systems and galaxies, 7 galaxies, 70% DF, 0.5 deut consumption, ACS enabled, 25k DM
-
Cytat od zefir: „Hmm Aktualnie na rynku jest 35 ofert. 30 graczy chce sprzedać metal. 5-ciu deuter. Kryształu nie sprzedaje nikt. Z tych 35 sprzedawców 9 chce kupić deuter. Jeden chce kupić metal. 25 graczom brakuje kryształu. I tak już raczej będzie do samego końca tego uni bez aktywnego Handlarza Ciągły deficyt kryształu... ” Ja bym poczekał z takimi wnioskami. Na starcie uni każdy chcę zbudować napęd impulsowy do astro który kosztuje więcej kryształu, tak samo tech. szpiegowska, później astro…
-
Co Ty robisz z tym metalem, to Ci się opłaca? Żeby nie było spamu: Polecam handel, znam nick jeszcze z u44 z sojuszu Mord, solidny gracz
-
Cytat od gardze wami: „Cytat od Mr.Riddler: „Starcia są źle podlinkowane, chociażby TOP1 Solo speed x2 ” Nie tylko ten link jest niepoprawny. Jest ich o wiele więcej. ” Przejrzalem wszystkie linki i albo Ruda poprawiła po Twoim poście, albo nie ma więcej niepoprawnych. Nie działają odnośniki do starć z uElectra oraz uFornax, ale te uni już nie istnieją.
-
Ostatni raz pozwole sobie odnieść się do wypowiedzi Arta. Cytat od Art: „Jednak z naszej strony staramy się ograniczać wszelkie patologie na tyle, na ile możemy sobie pozwolić. ” No właśnie nie staracie się ograniczać tej patologii. Robicie to dopiero gdy szambo już wybije i afera wypłynie jak z przytoczonym przez @gardze wami GO Wimsem, czy moim znajomym GO Tommym(chociaż tutaj afery nie było-zatuszowana w zamkniętym kręgu Teamu). W momencie gdy jeden, drugi, trzeci gracz mówi wprost - ,,Słucha…
-
Cytat od Art: „<smiech> ” Śmiech to jest z tego, że nie dopuszczasz nawet myśli, iż Twój team może faworyzować pewnych graczy poprzez znajomości i koneksje. Masz pod sobą nie tylko projekt Ogame.pl ale i inne gry i nie jesteś w stanie wszystkiego widzieć. Dlaczego nie dopuszczasz nawet do głowy sytuacji przedstawionej przez @gardze wami Ja biorę taką opcję pod uwagę. Wiesz dlaczego? Lata temu gdy jeszcze istniały uni cyferkowe znałem pewnego gracza który został GO. Bodajże był to Tommy(?). Skler…
-
Cytat od bocieek: „@Yossar ale po tych skrinach które wstawił obrońca było wszystko czyste. Kuźwa te skany od Whisky mogły być przypadkowe, tak samo mogły być Twoje jak i Marysia, kogokolwiek... Teraz dojdzie do absurdu że poskanujesz bo się akty pojawią gdzieś i dostaniesz bana bo zamulałeś komuś konto. Chore to. ” Tak, z pewnością dziewczyna agresora nie wiedziała o locie pl1 i tak sobie przypadkowo skanowała non stop co sekundę jedną planetę Po co miała skanować kilkadziesiąt razy jedną plane…
-
Przypadkowo odwiedziłem dział i jestem pod wrażeniem. Bardzo fajne prace. Szukałem informacji ale nie znalazłem: w jakim programi pracujesz, jakie techniki stosujesz? Lata temu pracowałem w gimpie, teraz już bym pewnie nie potrafił zrobić nic konkretnego. W pierwszym poście widziałem, że lata temu oferowałeś tworzenie sygnatur na forum, czy to dalej aktualne