Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-87 z 87.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SZO Pokemonku :). Ulepisz sobie te nowe kulki i nie będziesz musiała siedzieć bez przerwy w tej drugiej gali :).

• Takie tam rozbijanie się. Nikt nie chciał ze mną lecieć, to wybrałem się sam. Złomu całego nie zebrałem (pozostało jakieś 4kk metalu), ale jakiś tam plus jest. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych. Chyba wypada sobie życzyć SZO ^^. Dnia 03-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [DiR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.200 Mały transporter 1.800 Okręt wojenny 60 Pancernik 380 Krążownik 928 Sonda szpiegowska 1 __________________________…

• Graty Al, chyba też muszę się przenieść do tej drugiej gali

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych Dnia 03-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [DiR] ________________________________________________ Krążownik 500 _________________________________________ Obrońca Stefan ________________________________________________ Mały transporter 506 Lekki myśliwiec 2.768 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor totoro [DiR] ________________________________________________ Krążownik 500 ( -0 ) __…

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 02-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [DiR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.697 Ciężki myśliwiec 60 Okręt wojenny 7 Mały transporter 1.000 Krążownik 911 Pancernik 344 _________________________________________ Obrońca Amanda [FHG] ________________________________________________ Mały transporter 32 Duży transporter 201 Lekki myśliwiec 674 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 146 Okręt wojen…

• A gdzie to panie jeszcze takie cele są? Graty

• Dzięki za linka Matus - wypadało się wpisać :). Graty ST - też nie potrafię zrozumieć takiej gry u obrońcy... Z resztą z tego co widziałem, to już ma konto ma nowym serwerze. Starcie piękne, wracamy do grania