Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 87.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluje jeszcze raz, wykorzystałeś mój błąd. Nie chcę tu zaczynać jakiejś dyskusji, ale co do wcześniejszych wiadomości do Ciebie, to po prostu nie lubię latania po planetach dla nikłego zysku. Sam staram się tak nie latać, szczególnie na słabszych graczy. Gramy dla przyjemności, złośliwość jest tutaj niepotrzebna. Na dłuższą metę takie loty nikomu by się nie opłaciły.
-
[ZBOCZKI] Zły sojusz 13637.87%% vs [RETRO] Ogame Retro 543,07% ZAKOŃCZONA
totoro - - Wojny Tarazed
Post44.57% Dnia 27-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 450 _________________________________________ Obrońca MagiaInkwizytor [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 56 Duży transporter 410 Lekki myśliwiec 10 Ciężki myśliwiec 6 Recykler 167 Sonda szpiegowska 997 _________________________________________ Po bitwie... Agresor totoro [RETRO] _________________________…
-
Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 26-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 340 _________________________________________ Obrońca gacu ________________________________________________ Mały transporter 110 Duży transporter 168 Lekki myśliwiec 9 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 24 Okręt wojenny 120 Recykler 70 Sonda szpiegowska 36 Bombowiec 1 Pancernik 46 _______________________________________…
-
Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 24-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.409 Pancernik 1.203 Krążownik 1.699 Okręt wojenny 133 _________________________________________ Obrońca MARIOO [BRACTWO] ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 188 Lekki myśliwiec 587 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 313 Okręt wojenny 270 Statek kolonizacyjny 2 Re…
-
Ech, Technik ma coś do mnie pecha - życzę SZO. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 24-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Technik ________________________________________________ Duży transporter 900 Recykler 313 Satelita słoneczny 2.631 Lekkie działo laserowe 612 Ciężkie działo laserowe 30 Działo Gaussa 38 Działo jonowe 3 Wyrzutnia…
-
No mam nadzieję, że wyjaśni się sprawa z Toctoshockiem. Obserwowałem jego aktywność. Fakt, lampa zapaliła się na jednej z planet, ale pomiędzy moimi skanami, przed lotem. Jak zgasła, to wystartowałem. Podczas lotu sprawdzałem wszystkie planety i żadnej aktywności nie było. Byłem czujny, bo wiedziałem, że kontra już na mnie czeka :).
-
[ZBOCZKI] Zły sojusz 13637.87%% vs [RETRO] Ogame Retro 543,07% ZAKOŃCZONA
totoro - - Wojny Tarazed
Post396.13% Dnia 23-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.045 Okręt wojenny 131 Pancernik 1.218 Krążownik 1.741 _________________________________________ Obrońca TOCTOSHOCK [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 173 Duży transporter 336 Lekki myśliwiec 2.596 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 383 Okręt wojenny 360 Recykler 523 Sonda szpiegowska 344 Bombowiec 11…
-
Pozdrawiam sojusz oraz znajomych, w szczególności Guziczka, Utylizatora oraz Ediego, za dotrzymanie towarzystwa. Lot i zbiórka udała się w 100%. Natomiast jedną z fal wracających recków (600) skontrowali mi urwisy ze Zboczków :). Suma summarum i tak jest spory plus. Dnia 23-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.045 Okręt wojenny 131 Pancernik 1.218 Krążownik 1.741 _______________________…