Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 87.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No nie każdemu były dane takie umiejętności gry w Ogame, jak Tobie Czysty. Musisz jakoś wybaczyć innym, że są gorsi od Ciebie. Zauważyłem, że Twój zasób słownictwa jest dosyć ubogi, są jeszcze inne synonimy słowa 'noob'. Przeczytaj może jakąś książkę od czasu do czasu... Także chciałem zauważyć, że nigdzie nie przechwalałem się swoimi umiejętnościami gry w Ogame i nie uważam ich za jakieś wysokie. Staram się też odnosić z szacunkiem do innych graczy, Tobie też polecam takie podejście. Jeszcze je…
-
Nie będę wdawał w słowne utarczki. Starcie bliskie remisu, brakło mi 2s, żeby kolejne 9999 ll dorobić. Wtedy remis byłby na naszą korzyść. Gratuluje starcia, ja muszę odpocząć od Ogame na jakiś czas.
-
Gdyby nie teleport w układzie, chyba nigdy tego Pana bym nie trafił. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych. Obrońcy powodzenia w realu :). Dnia 04-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 5.000 Ciężki myśliwiec 31 Krążownik 2.148 Okręt wojenny 927 Pancernik 1.538 _________________________________________ Obrońca whyduck [emeryci] _____________________________________________…
-
Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 04-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 1.535 _________________________________________ Obrońca Rampampampam ________________________________________________ Mały transporter 1.442 Duży transporter 123 Lekki myśliwiec 5.145 Krążownik 29 Okręt wojenny 11 Recykler 24 Pancernik 8 _________________________________________ Po bitwie... Agresor totoro [RETRO]…
-
Mam nadzieję, że nie dodam tego starcia podwójnie, bo coś się wysypało przy poprzedniej probie... Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 03-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.000 Okręt wojenny 936 Pancernik 1.536 Krążownik 2.297 _________________________________________ Obrońca DEZDEMONA [ZOOMBIES] ________________________________________________ Mały transporter 444 Duży transport…
-
No tutaj to mi się śmiać chce, bo akcja standard: dzwon -> zalogowanie się obrońcy -> antyrecki -> wyzbieranie PZ :D. Żle wysłałem farmingi, więc zysk mierny. Niech obrońca ma na odbudowę - SZO. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 03-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 400 _________________________________________ Obrońca Technik ________________________________________________ Mały tran…
-
Po raz któryś w reckach i po raz któryś ten Pan podkradł mi złom :(. Udało mi się tylko wyfarmić trochę surki. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 260 _________________________________________ Obrońca Kiler132 [ZOOMBIES] ________________________________________________ Mały transporter 110 Duży transporter 735 Lekki myśliwiec 50 Ciężki myśliwiec 37 Krąż…
-
Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 30-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 1.299 _________________________________________ Obrońca Star-Lord [WATAHA] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 90 Lekki myśliwiec 290 Krążownik 400 Recykler 250 Sonda szpiegowska 55 Pancernik 390 Wyrzutnia rakiet 1.000 Mała powłoka ochronna 1 _____________________…
-
Złom u obrońcy, prawie 20kk farmingu u mnie. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych. Obrońcy SZO. Dnia 29-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 800 _________________________________________ Obrońca Kiler132 [ZOOMBIES] ________________________________________________ Mały transporter 212 Duży transporter 1.245 Lekki myśliwiec 163 Ciężki myśliwiec 78 Krążownik 63 Okręt wojenny 10 Statek kolonizacyjny 1 …
-
[ZBOCZKI] Zły sojusz 13637.87%% vs [RETRO] Ogame Retro 543,07% ZAKOŃCZONA
totoro - - Wojny Tarazed
Post79.3% Dnia 29-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 1.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Skidoo [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 60 Duży transporter 306 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 101 Okręt wojenny 33 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 116 Sonda szpiegowska 62 __________________________________…
-
Udało mi się naprawić swój poranny błąd. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych:). Obrońcy SZO. Dnia 29-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 1.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Skidoo [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 60 Duży transporter 306 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 101 Okręt wojenny 33 Statek…