Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Lucyfer: „środek dnia może siedzi z dzieckiem jest w pracy czy wyskoczył do sklepu bo nie opóźnił nie zeskanował nie zrobił nic nagle wskoczyły minutki na monie atakiera także szybka kalkulacja dogranie recków i w drogę pan się zaświecił przed dolotem ale za mało czasu na reakcję jedynie mógł uciec także polecieliśmy do końca a efekt poniżej ... ” Juz pomijajac forme tego tekstu, ktora sprawia, ze oczy krwawia podczas czytania, mam kilka pytan, jako niezwiazany z uni zewnetrzny obserwat…
-
Cytat od Uudelleen: „Możliwe że mi się nie wysłał ten uśmieszek co nie zmienia faktu że jak się akta zapaliła to nagle wszystkie 12Niszcz znikło co akurat bardzo mnie ucieszyło bo mogłem iść spać dalej ” Anon, ja nic do Ciebie nie mam, i nigdy nie mialem ale czy Ty naprawde prezysz muskuly i stawiasz sie ponad, bo niszcze nie dolecialy raz drugi czy ósmy? Dostales pare gongow swego czasu, odrobina pokory amigo. Odbudowujesz sie, fruwasz dzialasz od wielu miesiecy - i fajnie, szacun i pozazdrosci…
-
A teraz, czysto teoretycznie, zalozmy, ze to Bunny w kogos wpada w ten sposob. Ale by bylo inby na board graty wlotu, bo czemu nie, ale i nauki zasad, 6s to zadna nowosc - a niewiedza Cie anon nie tlumaczy niestety Krecik mial pelne prawo lampic sie na atak do samego konca, ty nie miales prawa go skanowawc 6s przed wlotem. Czy to skan sprawilze Krecik nie uniosl floty, czy lag - to juz zupelnie inna kwestia. Reszte przemilcze, szkoda klawiatury pozdr fen
-
Cytat od Uudelleen: „Cytat od kmic: „Przy dzieleniu debrisu zasada ogólna jest taka: 1. Każdy uczestnik ataku związku powinien mieć pokryte straty we własnej flocie przy czym silniejszy gracz w ACS może swój złom podarować słabszym kolegom. 2. Jeżeli zebrany złom nie starczy na pokrycie 100% strat we flocie, każdy uczestnik ataku powinien dostać przynajmniej złom ze swoich statków lub w przypadku bilansu ujemnego proporcjonalną do strat wartość zebranych surowców. 2. Pozostałymi surowcami z zebr…
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „ Zwyrol jak wpadał na Dico to zawsze walnął fajnym hasłem (nie zacytuje bo dostanę bana) ” W zasadzie malina, oprocz "zaloz sojusz", to sie nie narobil xD A Gonza chyba pomyliles ze mna Lechu
-
Cytat od BonDziorno: „hmm:) ps2. na drugi dzień uczciwie powiem, że to starcie tak zwyczajnie mi się nie podoba, co innego że kończycie z Fenrir... to już bardziej:) nawet na początku w to uwierzyłem, chociaż teraz już nie bardzo daje się na to nabrać bo wg mnie kasacji nie będzie, a surka skitrana na fuzje bo jaki life taki NOlife:) wałek na %, ale oczywiście ... chciałbym sie mylić... co do wersji 7 i teraz to różnica jest taka że kiedyś wałki były bardziej subtelne teraz takie cięte z metra, …
-
Cytat od Revo: „@turysta @abecaduo @Gonzo @mismalinowy wam pogratuluje decyzji powodzenia w realu. Szanownemu @Bunny jedyne co można życzyć to ban tak jak zresztą poleciało zgłoszenie gdzie za pz z floty Gikera kupił resztę jego floty szacun ” W utarczki slowne nawet nie zamierzam wchodzic Revo, ale daruj sobie swoje insynuaacje, chociaz w tym temacie, macie juz spokoj na dobre. Kto jak kto, ale ty chyba jestes ostatnia osoba z TIME, ktora moze komukolwiek wypominac gre rynkiem xD ale tak to juz…
-
T R NuN Dobry wieczor po raz ostatni, Fenrirze. Ta bitka wisiala dlugo w powietrzu, ale ciezko sie zebrac jak kazdy oprocz Krolika sra juz na te statki Co do szczegolow, to nie ma o czym pisac, z reszta, kogo to obchodzi. Zawsze lubilismy duze hukniecia i tak tez postanowilismy odejsc. Od [T R] + odrobina historii: Duzo czasu spedzilismy w praktycznie niezmienionym, niewielkim skladzie na Fenrir. Sojusz od poczatku byl dzielem maliny. Po gongu na Uosiu i odejsciu Celtica, przy braku sensu dalsz…
-
Kupilem od Ciebie paliwo raz, moze DWA gdy jeszcze gralem - bylo to po gongu solo. Rzeczywiscie wowczas mielismy uklad - i Twoje zalozenie o jego dalszej funkcjonalnosci jest w zasadzie logiczne. Pod tym wzgledem przyznam Ci racje - chocstartowalem na*ebany i dopiero po Twoim poscie przypomnialem sobie o ukladzie sprzed miesiecy (ktory de facto zadzialal raz, moze dwa), to nie tlumaczy okolicznosci. Ze swojej strony moge przeprosic i przyznac sie, ze moglem nie leciec - ale objechanie mnie i kro…
-
T R NuN Noc byla wietrzna i deszczowa.Wódki i innych specyfików ubywalo z kazda godzina. Bedac juz dobrze podpity, zerknalem na powiadomienie w telefonie, ten psychol Bunny nadal gra w okrety i pisze, ze Scamander stoi u mnie w usie. Jak kazdy normalny juz czlowiek, olalbym temat, niech sie Szkocik sam pieprzy Ale z racji na to, ze wspolbiesiadnicy padali jak muchy, do domu wracac mi sie nie chcialo, postanowilem wspomoc cybernetycznego przyjaciela w podbojach i przypomniec sobie to i owo o okre…
-
graty to moze nie, ale norma wyrobiona najlepszego Max moze rzeczywiscie zrobic pare bronkow przy plackach Maxa wsrod zwyroli z fenrira (bo kto normalny w ogole gra w ogame?) to jakis pomysl xD Cytat od RelentlessOne: „Co to za spina?! Porządek trzeba zrobić? Bunny jak zdrowie? ten sam stary kotlet odgrzewany Daniel pada, Bunny jara się i uni się wyzywa, a time nikt nie łapie i tylko się pyskówka nakręca. Pozdro z innych światów. ” o, ten co najwiecej ugral i najwiecej gada tez trzyma poziom! po…
-
TR NuN #bieda na szczescie bez kontry Pozdr najlepszym Dnia 05-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Bombowiec 22.848 Reaper 62.265 Ciężki myśliwiec 1.307 Okręt wojenny 86.580 Pathfinder 250 Krążownik 606.604 _________________________________________ Obrońca bunclik ________________________________________________ Mały transporter 25 Duży transporter 16.972 Lekki myśliwiec 72 Ciężki myśliwiec 84 Sonda szpi…